REKLAMI GEÇ

Yarımca Emniyet Müdürü Bulut’a ateş püskürdü

Yarımca Emniyet Müdürü Bulut’a ateş püskürdü

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri’nin polis tarafından aranıp Tavas’taki Başbakan mitingine gitmemesi istendiği açıklanan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, kendisine yapılan muameleye ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a ateş püskürdü. Bulut’un 1 yıl önce kendisinden ehit cenazesinde olay çıkmaması, halkı sakinleştirmesi için yardım istediğini belirten Yarımca, “O zaman yardım istediğin İsmail Yarımca aradan geçen 1 yılda terörist mi oldu? Neden arattırıp tehdit ediyorsun?” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Ekim 2013 Cumartesi, 17:04

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri’nin polis tarafından aranıp Başbakan’ın Tavas mitinine gitmemesi için uyarıldığını açıkladığı Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, olayı doğrulayarak Denizlihaber.com’a zehir zemberek açıklamalar yaptı.

“TEHDİT EDİLDİM!”
Telefonla uyarılma olayını doğrulayan Yarımca, “Beni 26 Eylül gece saat 23:45’de Güvenlik Şube Müdürü aradı. İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un talimatıyla aradığını söyledi. Başbakan’ın Tavas’ta yapacağı mitinge katılmamam için beni uyardı. Eğer katılırsam ve bir olay çıkarsa bunun sorumlusunun ben olacağımı söyledi. Bu açık bir tehdittir. Özgürlümü kısıtlamadır. Ben gitmeyi düşünmüyordum. Gitmeyeceğimi de beyan ettim. Ancak Kale’de Ak Partili seçmenlerin de yoğun olduğu gerçeği var. Bir belediye başkanı olarak, oraya gitmek isteyen hemşehrilerim için 3 otobüs ayarlamıştım. Biz sadece MHP’lilerin değil, bütün Kale halkının belediye başkanıyız. Bu düşünceden hareketle Sayıh Başbakan’ın da tüm Türkiye’nin Başb.akan’ı olduğu düşüncesiyle gitmek isteyenler için araç ayarlamıştım. Ancak bu tehditten sonra, oraya gidecek vatandaşlarımıza potansiyel suçlu muamelesi gösterilmesin diye araçları iptal ettim”

“O ZAMAN YARDIM İSTEMİŞTİ ŞİMDİ TERÖRİST Mİ OLDUK?”
Kendisine yapılan muameleyi içine sindiremediğini belirten Yarımca, “Geçen yıl Ekim ayında Kale ilçemiz bir şehit verdi. Fatih küçükterci’nin cenazesinde Emniyet Müdürü benden yardım istedi. ‘Lütfen cenazeye erken gelin. Gençlerin ve vatandaşların taşkınlıklarına mani olun. Sakinleştirin’ diyerek ricacı oldu. Şimdi de teröristmişim gibi beni tehdit ediyorlar. Yazıklar olsun. Ne oldu, ne değişti? Aradan geçen 1 yılda İsmail Yarımca terörist mi oldu?” diye konuştu.

Yorumlar

csher   -  Bağlantı 7 Ekim 2013, 09:11

bu adam kale değil denizli belediyesini adaylığını koymalıydı. denizli için mhp den bundan daha iyisi yok.

Ali Şaylıca   -  Bağlantı 6 Ekim 2013, 17:54

ağzınıza sağlık başkanım..

Murat Türk   -  Bağlantı 5 Ekim 2013, 17:20

Polis, AKP adına gözünüzü korkutmuş. Sizde bugüne kadar sinmiş, korkmuşsunuz! İş işten geçti, artık susun!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı