REKLAMI GEÇ

Koray Aydın’dan MHP Genel Başkan adaylığı sinyali

Koray Aydın’dan MHP Genel Başkan adaylığı sinyali

Denizli’de MHP eski Milletvekili Salih Erbeyin’in düzenlediği iftar yemeğine katılan MHP Trabzon Milletvekili, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, genel başkanlığa aday mısınız sorusuna, “Bu demokratik hakkımız. Bu hakkımızı Türk milleti adına bir iktidar özlemi içerisinde yanıp tutuşan MHP adına kullanmak istiyoruz” diye cevap verdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2012 Çarşamba, 13:44

Denizli’de Kültür Sitesi’nde düzenlenen iftar yemeğine 2 bine yakın MHP’li katıldı. İftar yemeğine MHP İl Başkanı Fevzi Yeniçeri ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılmadı. MHP Trabzon Milletvekili, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, iftar yemeği sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MHP’nin 4 Kasım’daki kongresinde genel başkanlığa aday olup olmayacağı sorusunu yanıtlayan Aydın, “Kasım ayında yapılacak kurultay MHP tarihi açısından oldukça önemli bir kurultay olacak. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar MHP’ye çok önemli görevler yükleyecek. Biz milliyetçi ve mukaddesatçı bir çizgiyi temsil ediyoruz. Biliyoruz ki, MHP kaynağını Türk İslam ülküsünden alan, Türk milliyetçiliği ideolojisine sıkı sıkı sarılarak kendisine bir iktidar yolu açma mecburiyetindedir” dedi.

MHP’li Koray Aydın, genel başkanlığa aday olup olmayacağına ilişkin kesin bir açıklama yapmazken, “Biz daha ideali kurultaylarda aramayacağız da nerede arayacağız? Bu demokratik hakkımız. Bu hakkımızı Türk milleti adına bir iktidar özlemi içerisinde yanıp tutuşan MHP adına kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı