REKLAMI GEÇ

Oto pazarında arabuluculuk yaptı

Oto pazarında arabuluculuk yaptı

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçim çalışmalarını açık oto pazarı ve Sevindik Pazaryerinde devam etti. Oto pazarında, müşteri ile satıcı arasında arabuluculuk da yapan İpek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2014 Pazar, 16:05

Kentte gidilmedik yer bırakamayacaklarını söyleyen MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Sevindik Mahallesindeki açık oto pazarını ve pazaryerini ziyaret etti.

İPEK ARABULUCULUK YAPTI
Oto pazarında gezerken bir araba pazarlığına da denk gelen İpek, alıcı ve satıcının da arasını bularak birini araç sahibi diğerini ise karlı bir satış yapmasına yardımcı oldu.
denizli-ali-ipek-oto-pazari-ic
Daha sonra oto pazarında vatandaşlarla sohbet eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek,
Denizlispor ile ilgili gelen soruları da yanıtladı. İpek, vatandaşlara seçilmeleri halinde 32 bin kişilik bir stadyum yapacaklarının sözünü hatırlattı.

Oto pazarından sonra Sevindik ve Pelitlibağ Semt Pazarı’na da giden İpek vatandaşlara, daha modern, kışın ısıtmalı, yazın da sıcaktan koruyacak bir sistemin olduğu çok modern semt pazarlarının sözünü verdi.

TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ŞEHRİ DENİZLİ
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, dün Denizli’deki kent turu sırasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kentin her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimlerde de şantiye alanına döndüğünü söyleyen Ali İpek, “Seçimler yaklaşınca kenti inşaat alanına çevirdiler. Adım attığınız yer çamur, adım attığınız yer inşaat. Denizli, Denizli olalı böyle çile çekmedi” dedi.

Yoldan geçen vatandaşın sürekli yollarını çevirerek, dert yandığının altını çizen Ali İpek, “Biz öyle bir Denizli istiyoruz ki, çağdaş ve laik Türkiye’nin, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayal ettiği, istediği bir şehir yaratmak istiyoruz. Çalışkan, üretken, refah seviyesi yüksek, duyarlı bir kent olacağız. Cıvıl cıvıl olan meydanlarımızda insanlar, aileleriyle huzurlu bir şekilde dolaşıp, eğlenebilecek. Esnafın yüzü gülecek. Vatandaşın sorunları tek tek çözülecek” dedi.
denizli-ali-ipek-oto-pazari-ic-1

PROJELERE BÜTÇE NEREDEN ÇIKACAK?
“Herkes soruyor. Ne projeleriniz var diye. Bizim bir çok projemiz var. Denizli için, kent meydanları için, ilçeler, beldeler, köyler için… Projelerimiz çok. Bu projeler Mart ayında açıklandığında herkes görecek ki Denizli’de aslında hiçbir şey yapılmamış. Yapılabilecek şeyler hep es geçilmiş, atlanmış. Şimdi biz bu projeleri anlatırken de vatandaş bize bütçeyi soruyor. Bakın Denizli’yi kimse hafife almasın. Denizli çok büyük, çok zengin, çok üretken bir kent. Sanayisi, ekonomisi, turizmi ile gelecek yıllarda Türkiye’de ses getirecek bir şehir. Biz kendi bütçemizi kendimiz yaratacağız. Denizli’nin kimseye ihtiyacı yok. Olmayacak da” şeklinde konuşan Ali İpek, 2014 yerel seçimlerinin ardından Denizli’nin markalaşma sürecinin de artacağını ifade etti.

İpek Denizli’nin talep gören bir şehir olacağını da vurgulayarak, “Talep gören, sürekli ürettiğini dışarıya satabilen bir şehir olmak için herkes elini taşın altına koymalı. Bir marka yaratmak ne kadar zorsa, o markayı yaratmak el ele verildiğinde ne kadar kolay herkes görecek. Sanayi dendiği zaman aklınıza Denizli gelecek, turizm dendiğinde aklınıza Denizli gelecek, spor dediğiniz aklınıza Denizli gelecek. Denizli her yönüyle örnek şehir olacak” dedi.

TURİZMDEN GELEN GELİR YÜKSELECEK!
Turizmden yıllardır istediği payı alamayan bir kent olduklarının altını çizen İpek, “Turist geliyor gelmesine de günü birlik geliyor. Nasıl bu turistten faydalanabilirsiniz ki. Biz öyle bir proje hazırladık ki, Pamukkale için gelen turist hem kent merkezine inecek, hem de ilçelerdeki tarihi ve turistik yerleri tek tek dolaşacak. Gele turist öyle bir gece kalıp dönmeyecek. Sağlık turizmini ayağa kaldırıp, şehre gelecek turistleri belki 10-15 gün kentte tutacağız. Şehrin ekonomik yapısı daha da güçlenecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı