REKLAMI GEÇ

MHP Adayı Ali İpek Tavas ve Çardak’ı ziyaret etti

MHP Adayı Ali İpek Tavas ve Çardak’ı ziyaret etti

Siyasi partilerin seçim çalışmaları hızla devam ediyor. MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Tavas ve Çardak’ı ziyaret ederek seçmenleriyle buluştu.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2014 Perşembe, 14:37

İlçe seçim gezileri kapsamında sürdürdüğü ilçe gezilerine devam eden MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek’in ilk durağı Çardak oldu. İpek, CHP Büyükşehir Başkan Adayı Kazım Aslan’ın da ilçeye geldiğini duyunca yeni açılan seçim bürosunu ziyaret etti.
denizli-mhp-ali-ipek-ic-1

Bir süre sohbet eden ikili, seçim çalışmaları sırasında birbirlerine başarı dilerlerken, iki büyükşehir adayını yan yana görenler, 2014 seçimlerinin hem çok renkli hem de centilmence geçeceği konusunda görüş birliğine vardı.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İpek bu buluşma sonrasında, “Bu son derece önemli bir sınav. Sayın Aslan’da Denizli’ye hizmet etmek için bu sınavın benim gibi bir temsilcisi. Siyasi çatılar her ne olursa olsun biz önce Denizlili’yiz. Kendisine başarılar diledim. Bizim hedefimiz 19’da 19 yaparak tüm ilçelerimizle birlikte bu yarışı, bu sınavı göğüsleyebilmek. Sporcu ve centilmen bir kişiliğe sahip olduğum için de Kazım Aslan Bey’in burada olduğunu duyduktan sonra başarılar dilemeyi uygun gördüm” dedi.

DAHA SONRA TAVAS’A GEÇTİ
Çardak ziyaretinden sonra Tavas’ı ziyaret eden Ali İpek, ilçede büyük bir coşkuyla karşılandı.
Seçimlere her geçen gün yaklaşılırken seçim programını hızlandırarak devam ettiren MHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ali İpek, Tavas’a yaptığı ziyareti sırasında MHP’nin Tavas Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Uslu ile birlikte vatandaşlarla buluştu.
denizli-mhp-ali-ipek-ic

Kente kalabalık bir partili konvoyu ile gelen İpek ilçe ziyareti sırasında, vatandaşlar ile yaptığı sohbetlerde sorunları dinleyerek, seçilmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projelerden bahsetti.

MHP Büyükşehir Adayı İpek, “Söz verdiler yapmadılar. İki kilit taşı ile ilçeyi güzelleştirdik dediler, vatandaş buna inanmadı. Şimdi son 5 senenin hesabı sandıkta sorulacak. Buradan söylüyorum. Biz buraya yalanlarla dolanlarla gelmedik. Biz buraya vatandaşın hakkettiği ne varsa yapacağımızı söylemeye geldik. Tavas, konumu itibariyle çok stratejik bir ilçe. Hem tarımcılık, hem hayvancılık hem de turizm açısından önemli bir bölge. Ama bakıyorsunuz, hayvancılığı yok etmişler. Bakıyorsunuz çiftçiyi perişan etmişler. Bakıyorsunuz vatandaşı küstürmüşler. Ama artık değişim vakti geldi. 1 Nisan’da Tavas’ın da tarihi değişecek. Ben Büyükşehir’den, Abdülkadir Başkan buradan 24 saat kesintisiz hizmet ile sizlere geçmişin karanlık tablosunu unutturacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı