REKLAMI GEÇ

Ayhan’dan TBMM’de şok iddialar

Ayhan’dan TBMM’de şok iddialar

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, inşaat ruhsatı ve yapı kullanma izni sorununun çözümüyle ilgili “Bir sakallı çıkıyor, diyelim ki aşağı mahalledeki dövizciye para yatırılıyor, problem çözülüyor” iddiasında bulundu. Ayhan, Başbakan’ın Denizli ziyaretinde MHP İl Başkanı ve Kale Belediye Başkanı’nın polis tarafından tehdit edildiğini öne sürerek, “Bu ne densizlik” eleştirisinde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2013 Çarşamba, 15:57

Meclis oturumunda gündem dışı söz alan Ayhan, “Denizli’de güvenlik sorunları” konulu konuşmasında, MHP Denizli İl Başkanı ve Kale ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı ile “güvenlik önlemleri” kapsamında, Başbakan’ın Denizli’ye gelişinde çıkabilecek güvenlik sıkıntısının müzakere edilmek istendiğini, ancak bunun MHP’yi ilgilendiren bir tarafı olmadığını söyledi.

MHP’li olmayan bazı kişilerin bu ziyaret öncesinde gözaltına alındığını ve gerekçesini bilmediğini ifade eden Ayhan, “Kale Belediye Başkanı’na Tavas ilçesindeki mitinge gitmemesi, aksi halde çıkabilecek olaylardan sorumlu olacağı söylenmiş. Bu ne densizliktir? İçişleri Bakanlığı, Başbakanı korumaktan aciz midir ki MHP’li belediye başkanına böyle bir ifade kullanılıyor. Buna kim talimat veriyor?” dedi.

Ankara’daki bir mitingde MHP’li oldukları söylenen bazı kişilerin başbakanın yakınına kadar alındıklarını anımsatan ve “Kimdi onlar tespit ettiniz mi?” diye soran Ayhan, şöyle devam etti:
“İş Kale Belediye Başkanı olunca hesap sorulmaya kalkışılıyor. Bu olay valiliğe soruldu mu? Bakanlıkça soruşturuldu mu? Daha önce de bu ilçenin adliyesi kapatıldığında güvenlik gerekçesiyle üzerinde helikopter dolaştırılmıştı. Denizli’de AKP, MHP’yi suça mı bulaştırmak istiyor diye akıllarına geliyor insanların.”

MHP’li Ayhan, inşaat ruhsatı ve yapı kullanım izni konusunda sıkıntılar bulunduğunu da kaydederek, “Vatandaşlar, ‘eğer yasal uygulama varsa bu bir şekilde çözülsün’ diyor. Nasıl çözülüyor? Bir sakallı çıkıyor, diyelim ki aşağı mahallede dövizciye veya çeşitli gelirler kısmına para yatırılıyor. İnşaat ruhsatı veya yapı kullanım izni işi çözülüyor. Bunlar nedir, ne değildir” diye konuştu.

Yorumlar

tavaslı   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 10:16

sayın milletvekiliz doğru söylüyor…..

Ömer Tosun   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 00:07

Sayın Milletvekilim bir sakallı çıkıyor, İl Başkanı ve Kale Belediye Başkanı sıkıştırılıyor gibi hikayelerle yerelinizi sıkıntıya sokmamalısınız. TBMM’de Denizli’yi bu şekilde ifadelerle temsilinizi istemiyoruz. Zatınız pekala Belediye Başkanımızı, Emniyet Müdürümüzü arayabilirsinizn. Bugün bunu bir vatandaş yapabiliyor Şehrimizde. Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı