REKLAMI GEÇ

MHP Tavas’ta toplandı

MHP Tavas’ta toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Denizli İl ve İlçe Teşkilatları Tavas’ta istişare toplantısı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 9 Ekim 2013 Çarşamba, 16:30

Milliyetçi Hareket Partisi Tavas İlçe Teşkilatı, istişare toplantısı düzenledi. İstişare toplantısına, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Tavas İlçe Başkanı İbrahim Davulcu ve Tavas Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Uslu ile belediye meclis üyeleri, köy temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını MHP Tavas İlçe Başkanı İbrahim Davulcu yaptı.
Davulcu, “29 Eylül 2013 tarihinde Ankara Arenada ilki yapılan aday tanıtım toplantısında Tavas Belediye Başkan adayımız Abdülkadir Uslu’nun da ismi Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli tarafından açıklanarak adaylığı kesinleşmiş oldu”dedi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı ve Tavas Belediye Başkan Aday Adayı Abdülkadir Uslu ise, “Değerli dava arkadaşlarım, bugüne kadar “Halka hizmet, Hak’a hizmettir” düsturuyla hareket ettik. Başkanlığın kutsal bir meslek olduğunu inandık. Üretken belediyecilik anlayışla, bütüncül yani herkesi kucaklayan ve katılımcı yani vatandaşımızla birlikte bir hizmet yolu çizdik. Kızılcabölük Belediye başkanı olarak beldemize güzel hizmetler yaptığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Türkiye gündemindeki gelişmeleri değerlendiren MHP İl başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP’nin yerel seçimlerde birinci parti olarak çıkacağını vurguladı.

USLU’YA ÖVGÜ
MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Tavas Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Uslu’ya övdüğü konuşmasını şöyle devam etti:

“İnanıyoruz, yaptıkları yapacaklarının garantisi. Köyleri, beldeleri yakından tanıyan onlarla iç içe olmuş bir başkan olarak sadece Tavas merkeze değil köy ve beldelere de layıkıyla hizmet edeceğine inanıyoruz. Yeni yasa ile İl Genel meclisi kalkıyor. İl Özel İdaresi kalkacak. Köylere hizmet götürme birlikleri olmayacak. Köylerin tüzel kişilikleri sona erdi. Bu durumun ilçe belediyelerinin önemini artırdığını belirterek şöyle devam etti: “ Bundan sonra iktidar partisindenmiş değilmiş de hiç önemli olmayacak. Her şey ilçe belediye başkanlığı ve Büyükşehir belediye meclisi yetkisinde olacak. Dolayısıyla mahalleye döndürülen köy ve beldelerimizin işi öncelikle İlçe Belediyesinde bitecek. Bu nedenle de o koltuğa oturacak kişinin kişiliği de önemli olacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı