REKLAMI GEÇ

AKP’nin post modern gidiş süreci

AKP’nin post modern gidiş süreci

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, son dönemde yaşanan olayların AKP’nin post modern gidiş sürecini başlattığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2013 Perşembe, 14:47

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında Gezi Parkı direnişiyle başlayan olaylar ve yansımalarını değerlendirdi.

Bu olayların, AKP iktidarının ülkeyi iyi yönetemediğinin göstergesi olduğunu belirten Ayhan, sorumlu arayan Başbakan Erdoğan’ın kabahati faiz lobisine ve sosyal medya ağlarına yüklediğini söyledi. İktidar partisinin toplumu kamplara böldüğünü dile getiren Ayhan, sürecin AKP’nin iktidara gelmesinden önce ülkede yaşanan post modern süreçle benzeştiğini söyledi.

Ayhan, “AKP döneminde meydana gelen olayların açıklaması için post-modern kelimesi kamuoyunca bir hayli yoğun kullanılmaktadır. Genel olarak olayı izah eden kelimenin başına post-modern gelmektedir. Son olayda ise isimlendirme post modern direniş olarak adlandırılıyor. Bu aşamadan sonra şimdi de AKP’nin post modern gidiş süreci başlamıştır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı