REKLAMI GEÇ

AK Parti MHP mitinglerini hazmetmeye alışmalıdır

AK Parti MHP mitinglerini hazmetmeye alışmalıdır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, bayrak mitinglerini eleştiren AK Parti iktidarına sert eleştiriler yöneltti. Alanlara gelen her vatandaşın Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olduğunu belirten Ayhan, “AK Parti MHP’nin mitinglerini hazmetmeye alışmalıdır, alışacaktır, mecburdur. MHP sokaklarda değil, meydanlardadır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2013 Cuma, 10:14

Ayhan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin “ülke yönetiminin geleceğini akillere bağladığını” söyledi. Ayhan, “Ülkeyi yönetenler ateşe attıkları akilleri korumakla görevlidir. Onlara ne olabileceğini biliyorlardı ve bile bile ateşe attılar. AKP’liler kendileri kaçıyorlar. Şimdi de akillerin başına gelecek olayların ne olduğunu çok iyi bildikleri için MHP’yi ve sayın Genel Başkanımızı adliyeye jurnallemeye çalışıyorlar” diye konuştu.

Bu tür tavırların MHP’yi korkutmayacağını belirten Ayhan, daha önce arabalı vapur seferlerinin iptalinden medet uman AK Parti’nin bu defa tren seferlerinin iptalinden medet umduğunu savunarak şöyle devam etti:

“AK Parti MHP’nin mitinglerini hazmetmeye alışmalıdır, alışacaktır, mecburdur. Alana gelen her vatandaş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. AKP’liler bunu bilmelidirler. Türk Bayrağını alıp Alsancak’a koşan insanlardan kimse rahatsız olmamalıdır. AKP’de rahatsız olmamalıdır. MHP sokaklarda değil, meydanlardadır. AKP, MHP’den rahatsızdır. MHP’nin al bayraklı, Türk bayrağı ile donatılmış mitinglerinden rahatsızdır. Diyarbakır’daki, İmralı canisinin resimlerinin yer aldığı, güvenlik görevlilerinin tedbir almaktan vazgeçtiği ve kontrolü PKK militanlarına bırakılan toplantılardan da rahatsız değildir.”

Ayhan, Öcalan’ın AK Parti’yi kendine uydurmaya mecbur bıraktığını öne sürerek, şöyle devam etti: “PKK, BDP’ye dönüşecekse, AKP de buna razıysa, niye PKK’nın Türkiye’yi terk etmesini arzu etmektedir? ‘Askerlerimiz bu tarafa, PKK o tarafa’ diye kamuoyunda konuşulmaya başlanmıştır. Askerlerimiz bu tarafa AKP’nin talimatlarıyla mı, valilerin talimatlarıyla mı gelmektedir? Basında yer alan bilgilerden bir kafa karışıklığı ortaya çıkmış vaziyettedir. ‘PKK çekiliyor’ diyorlar; yine basından öğrendiğimize göre, PKK dün Ankara’da üniversitelerde ne yapmaktadır? Kol gezmektedir. PKK çekilirken kulelerin boşalacağını, heronların uçmayacağını da basından öğreniyoruz. Bunlar doğru mudur, AKP’li yetkililer açıklamalıdır.”

Yorumlar

ramiz   -  Bağlantı 26 Nisan 2013, 11:15

sayın haluk bey bütün bu olaylara sebep olan sizlersiniz öcalanı imralıya koyan sizler suçu neden başkalarına atıyorsunuz ABD ye ne söz verdinizde öcalanı asmadınız bunun sebebini vatandaşla paylaşın ki benim kafamdaki soru işareti ortadan kalsın sizlere nasıl oy vereceğim bunu anlamalıyım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı