REKLAMI GEÇ

Öztürk: Bu saltanat 1 Kasım’da sona erecek

Öztürk: Bu saltanat 1 Kasım’da sona erecek

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, 1 Kasım 2015 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Milletvekilliği aday adaylığı müracaatlarını 1 Eylül itibarı ile başladığını açıkladı. Öztürk, AK Partiye hedef gösterdiği açıklamasında, “Bu saltanat Türk milletinin iradesiyle 1 Kasım’da sona erecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2015 Perşembe, 19:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, 1 Kasım’da yapılacak olan 26.Dönem Milletvekili Seçimleri için aday adayı başvurularının 1 Eylül tarihi itibariyle başladığını belirtti. Öztürk, “Milletvekili aday adayı başvuruları 6 Eylül 2015 saat 17.00 ‘ye kadar devam edecek. İl Başkanlığımıza yapılan ön temaslarda tahmini aday sayımız 35 ile 40 civarında olması beklenmektedir” dedi.

“BASIN AÇIKLAMASI YAPMAYACAKLAR”
Aday adaylığı müracaatlarının yoğunluğu ve zamanı verimli kullanmak adına parti yönetim kurulunun aldığı kararı da kamuoyu ile paylaşan Öztürk, “Yönetim kurulunda, aday adayları partide tanıtım toplantısı yapmaması ve toplu olarak Aday tanıtım toplantısı yapılmaması kararı alınmıştır. Bunun yerine Aday Adaylarımız Seçim Koordinasyonu merkezimizle irtibata girerek koordinasyon merkezimizin belirlediği çerçevede direk saha çalışmaları yapması kararlaştırılmıştır” dedi.

BU SALTANAT SONA ERECEK
Öztürk, açıklamasında AK Partiye hedef göstererek, “Etrafına toplanan saray şakşakçıları ve üç beş tane zamane İbn-i Teymiyye’lerinden medet umarak aldatıla aldatıla halkımızı bir kez daha kandırma çabasına girişmiştir. Bu Saltanat İnşallah Türk milletinin iradesi ile 1 Kasım’da sona erecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı