REKLAMI GEÇ

MHP Merkez İlçe’de aday sayısı 3’e çıktı

MHP Merkez İlçe’de aday sayısı 3’e çıktı

MHP’nin 5 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri için adaylar isimlerini açıklamaya devam ediyor. Parti binasında düzenlenen toplantıyla adaylığını açıklayan Hüseyin Fırat Dağdeviren ile birlikte aday sayısı üçe çıktı.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2009 Perşembe, 16:34

5 Temmuz Pazar günü yapılacak olan MHP Denizli Merkez İlçe Kongresi’nde aday olduğunu açıklayan Hüseyin Fırat Dağdeviren, MHP’nin 29 Mart seçimlerinde büyük bir başarıya imza attığını belirterek, başkan seçilmesi durumunda hedefinin partiyi Denizli’de birinci yapmak olduğunu söyledi. Bir grup partili ile MHP Denizli il binasında basın toplantısı düzenleyen Dağdeviren, “29 Mart 2009 tarihinde yapılmış olan mahalli idareler seçimlerinde MHP Denizli Merkez İlçe Teşkilatı eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza atmıştır. Teşkilatı ileriye taşıyabilmek ve daha sağlam adımlarla büyük başarılara ulaştırabilmek için merkez ilçe başkan adayıyım. Yönetim kurulu arkadaşlarımın çoğunluğu seçim tecrübesi kazanmış, bu davaya gönül vermiş ülkücü kardeşlerimden oluşmaktadır. Bizim inancımıza göre davaya gönül verenlere, nerede olurlarsa olsunlar onlara ulaşarak, onlarında fikirlerinden
Yararlanarak birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak partimizi denizlide bulunduğu noktadan daha büyük hedeflere götürme çabası içerisinde olmayı hedefliyor ve buna kendimizi mecbur hissediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı