REKLAMI GEÇ

MHP’de muhalif isimler partiden uzaklaştırılmaya devam ediyor

MHP’de muhalif isimler partiden uzaklaştırılmaya devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) genel merkez yönetimine muhalif olan isimlerin tasfiyesi devam ediyor. Son olarak Bekilli, Beyağaç ve Honaz ilçe örgütleri feshedildi, 24 saat içinde iki ilçeye yeni atamalar yapıldı. Geçtiğimiz günlerde istifa eden Baklan örgütünün başına da MHP ve AK Parti arasında ciddi bir trafik yürüten İsa Karaçolak atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2017 Çarşamba, 12:31

MHP’de sular durmak bilmiyor. Parti içi muhalif kanadın harekete geçmesinin ardından paramparça olan teşkilatlar da görevden almalar, jet atamalar devam ediyor.

Pamukkalehaber.com’un ilk kez gündeme getirdiği gelişmeler sürüyor. Baklan İlçe Başkanı Bekir Dağ ve yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. MHP, dün Bekilli İlçe Başkanı Kemal Karaman ve ilçe yönetimi, Beyağaç İlçe Başkanı Adil Demir ve yönetimini, Honaz İlçe Başkanı Serkan Arıkan ve yönetimini görevden aldı, yönetimleri feshetti.

24 saat aradan sonra jet hızıyla yeni başkanlar ve yöneticiler göreve atandı. Honaz’da Hüseyin Buran, Beyağaç’ta Yaşar Akakça başkan oldu. Bekilli’ye ise, atamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

DİKKAT ÇEKEN İSİM İSA KARAÇOLAK
Baklan İlçe Başkanlığı görevine atanan İsa Karaçolak en çok dikkat çeken isim oldu. Karaçolak, 2009 yerel seçimlerine MHP’nin adayı olarak girdi ve seçimi kazanıp hemen AK Parti’ye transfer oldu. 2014 yerel seçimlerine kadar AK Parti’de siyaset yaptı. Partisi 2014 yerel seçimlerinde Karaçolak’ı aday göstermeyince o da istifa etti ve bir süre önce MHP’ye yeniden dönüş yaptı. İsa Karaçolak’ın 2019 yerel seçimlerinde Baklan Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CAFER BİRTÜRK, GÖREVDEN ALINANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, görevden aldıkları ilçe yönetimlerine teşekkür etti. Birtürk, “Arkadaşlarımızla uyum sorunu yaşıyorduk. Genel merkezi sürekli eleştiriyorlardı. Uzun zamandır disiplinli hareket etmiyorlardı. Uyumlu çalışamadığımız için kan değişikliğine gittik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı