REKLAMI GEÇ

MHP’nin 20’de 20 iddiası

MHP’nin 20’de 20 iddiası

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, 2014 yerel seçimlerinde 20’de 20’yi hedeflediklerini belirterek, 20 ilçede seçimi kazanabilecek kabiliyette isimlerin aday olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2013 Cuma, 15:30

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi. MHP’nin yerel seçimlere iddialı hazırlandığını kaydeden Yeniçeri ”Partimiz, 20 ilçede seçimi kazanabilecek kabiliyet ve potansiyele sahip. İlçelerimizin tamamında adaylarımızı belirledik. Belirlediğimiz adayların tamamı bulundukları yerlerde seçimi kazanabilecek potansiyele sahip bilgili, dürüst ve sevilen isimlerden oluşuyor. Bunu adaylarımızı açıkladığımızda hepiniz göreceksiniz. Aday belirleme çalışmaları sırasında oldukça zorlandık ve MHP’yi başarıya taşıyabilecek isimleri belirledik” diye konuştu.

İTTİFAK YOK
MHP’nin hiçbir partiyle seçim ittifakı yapmayacağını dile getiren Yeniçeri “MHP bu ülkenin çimentosudur. MHP demek Türkiye demek, Türkiye demek MHP demektir. Bu hareket ülkenin olmazsa olmazıdır. MHP hiçbir yerde hiçbir partiyle seçim ittifakına gitmeyecektir. Her yerde adayımız olacak ama bu adaylar sıradan değil, seçimi kazanabilecek potansiyeli olan insanlardan oluşacak” diye konuştu.

FARKLI BİR SEÇİM OLACAK
2014 yerel seçimlerinin diğer seçimlerden çok farklı olacağını dile getiren Yeniçeri “Bildiğiniz gibi, Mart 2014 seçimlerine Denizli Büyükşehir olarak giriyor. Yani ilimizin en ücra köşesindeki vatandaşımız Büyükşehir Belediye başkanlığı için oy kullanacak. Bu nedenle biz ilçe gezilerimize erken başladık. Tüm ilçeleri taradık. Birçok köy ve beldeyi gezerek vatandaşlarımızla birlikte olduk. Seçimlere kadar da gitmediğimiz yer bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın arasında olacağız” dedi.

Yorumlar

yerel seçim   -  Bağlantı 30 Temmuz 2013, 17:56

hayal görmeyin. en fazla 2 yada 3 ilçede alırsınız. en fazla oda.

2014 yılı   -  Bağlantı 5 Temmuz 2013, 17:18

Sayın Başkanım; Milliyetçi Hareket Partisi MHP Tüm Türkiyede ve Denizlimizde gereken oy patlamasını yapacaktır.2014 Yerel Seçimler MHP’yi İktidara yaşayacaktır. Saygılarımla…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı