REKLAMI GEÇ

“Mutfaktaki yangına su serpeceğiz”

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, su fiyatlarının Denizli’de çok pahalı olduğunu belirterek, seçilmeleri halinde, göreve gelir gelmez, su fiyatlarını makul seviyelere indireceklerini ve abonelik ücretini de düşüreceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ocak 2009 Salı, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gece gündüz demeden, her kesime ulaşmayı hedefleyen Bahtiyar ve ekibi, MHP Gümüşler Belde Teşkilatı ile bir araya geldi. Belde teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantıda, Bahtiyar seçim stratejileri hakkında bilgiler verdi. Teşkilat yöneticilerinin fikirlerini alan Ümit Bahtiyar, “Hepiniz birer Ümit Bahtiyar’sınız. Biz bu seçimi, binlerce Ümit Bahtiyar’la alacağız” dedi. Bahtiyar, su fiyatlarının Denizli’de çok pahalı olduğunu vurguladı ve “Göreve gelir gelmez su fiyatları makul seviyelere indirilecek ve abonelikler de eski rakamlara gerileyecektir” dedi.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, MHP Gümüşler Belde Teşkilatı ve yöneticilerinden, beldenin temel sorunları hakkında da bilgi aldı. Seçim stratejileri konusunda bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra, bir kahvede halkla sohbet toplantısı gerçekleştirildi. Bahtiyar’a, Gümüşler halkı sıcak ilgi gösterirken, en büyük problemin ekonomik sıkıntı olduğu vurgulandı. Fabrikalar bölgesi Gümüşler’de, her geçen gün işsizliğin arttığından bahseden vatandaşlar, Başkan Adayı Bahtiyar’ın bu konudaki düşüncelerini sordu. MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’yi tüketen değil, üreten bir il konumuna tekrar getirmek için çalışacağız. Vatandaşın ocağındaki yangını söndürmek için belediye olarak gereken tüm önlemleri alacağız. Denizli Belediyesi’ndeki su ücreti ve su abonelik ücreti, eski seviyesine getirilecek. Hedefimiz, ulaşılabilir bir belediye, anlayışlı, sorunlara halkın gözüyle bakabilen bir belediye, ortak akılla hareket eden bir belediye, yani pazarcıların sorunlarını pazarcılarla, minibüsçülerin sorunlarını minibüsçülerle, Gümüşlerin sorunlarını Gümüşler halkı ile çözecek bir belediyedir. Çözüm üreten bir belediye olacağız. Üretimi ön planda tutarak, istihdama yönelik projeleri olan bir belediye olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı