REKLAMI GEÇ

Yurdahan Özhan, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı

Yurdahan Özhan, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı

MHP’de son dakika gelişmesi. Geçen hafta istifa tartışmaları ile gündeme gelen Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nda başkanlığa Yurdahan Özhan getirildi. Özhan, il yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu ve geçen yılki seçimlerde milletvekili adayı olmuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2016 Salı, 13:14

MHP’de boş bulunan Merkezefendi İlçe Başkanlığına genel merkez tarafından Avukat Yurdahan Özhan atandı. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Merkezefendi İlçe Başkanlığına atanan Özhan’ın il yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yaptığını, yönetimin de kısa sürede açıklanacağını belirtti.

MHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına getirilen Yurdahan Özhan, geçen yıl yapılan milletvekili genel seçiminde 4. sıra milletvekili adayı olmuştu.

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Çelik, parti içi muhalefet kanadından olmadığını, ancak il yönetimi ile anlaşmazlığa düştükleri için görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

İl Başkanı Cafer Birtürk ise, konuyla ilgili “Göreve atanmasının ardından kendisi ve yönetim kurulu üyeleriyle ilgili evrakları Dernekler Masası’na vermesi gerekiyordu. Bunun süresi atamadan itibaren 15 gündür. Evrakları vermediği için zaten başkanlığı düşmüştü. Parti içi gelişmeler nedeniyle yerine atama yapılmamıştı” açıklamasını yapmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı