REKLAMI GEÇ

Adaylar, Öztürk’ün karşısında

Adaylar, Öztürk’ün karşısında

Denizli’nin deneyimli gazetecilerinden biri olan, aynı zamanda da Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde başkanlık görevini yürüten Bülent Öztürk’ün, ART TV’de, ‘Karşındayım’ isimli bir haber programını sunmaya başlıyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

DGC Başkanı Bülent Öztürk, ART TV’de, ‘Karşındayım’ isimli haber programı ile 9 Şubat Pazartesi günü saat 21.15’te kamera karşısına çıkıyor. Yerel seçimler nedeniyle ilk konuk olarak CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman’ı seçen Öztürk, programının formatı ve içeriğiyle ilgili bilgi verdi. Öztürk, “Çok eski televizyonculuk deneyimim olmasına rağmen, 10 yıl gibi uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönmek beni hem heyecanlandırıyor hem de biraz telaşlandırıyor. Ama her iki duygu da aslında beni mutlu ediyor. Bundan böyle ART TV’de her pazartesi akşamı, ‘Karşındayım’ ismini verdiğim programımı yayına koyacağım. Programın formatı gereği, karşıma oturacak olan tüm konukların karşısında kimler varsa, onlar adına sorular tespit edilecek ve yöneltilecek. Bu programa katılanlar, ya performansı ile puan kazanacak ya da kaybedecek. Yani öyle ‘al gülüm ver gülüm’anlayışı ile tezgahlanmış bir program söz konusu değil” dedi.

Farklı bölümler olacak

Program içerisinde değişik bölümlerin olduğunu da belirten ‘Karşındayım’ pogramının yapımcısı ve sunucusu Bülent Öztürk,“İlk bölümde, konuğun karşısında bulunan rakiplerinden derlenen sorular yöneltilecek. Bu arada ART’nin 263 27 27 nolu telefon numarası ile karsindayim2009@hotmail.com elektronik posta adresine, canlı yayın sırasında gelen sorular alınacak. Bu alınan sorular ise programın ikinci bölümünde konuğa iletilecek. Programın son bölümü ise ‘Biz bizeyiz’ başlığıyla devreye girecek. Bu bölümde konuğa ait (varsa) kişisel tanıtım filmi giriliyor. Sohbet ortamı içerisinde program sonlandırılıyor. Tabi özel bölümde de birbirinden ilginç sorular konuğa yöneltilecek” dedi.

Adaylar tartıda

Programın yayına girmesinin seçimlerle kesişmesinin de çok iyi olduğunu söyleyen Öztürk “Tabi ki bu program seçime özel değil. Seçimlerden sonra da devam edecek, ama kesişmesi kamuoyunun tarafsız bir zeminde adayları tanıması açısından çok iyi oldu” dedi. Öztürk, “Seçimler nedeniyle programın ilk konukları tabii ki adaylar olacak. Adayların programa katılım sıralamasını, merkez ilçe başkanlarının katılımıyla belirledik. Buna göre ilk konuğum 9 Şubat Pazartesi akşamı 21.15’te CHP Adayı Mimar Hüsamettin Ataman olacak. Daha sonra sırasıyla 16 Şubat Pazartesi MHP’nin adayı Avukat Ümit Bahtiyar, 23 Şubat Pazartesi DP’nin adayı Avukat Mustafa Gürbüz ve 27 Şubat Perşembe akşamı ise AKP’nin adayı Nihat Zeybekci, ‘Karşındayım’ programında benim konuğum olacak. Tüm Denizli halkını içeriği, niteliği ve tarafsızlığıyla herkesin onayını alacak olan ‘Karşındayım’ programını izlemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı