REKLAMI GEÇ

ANNE VEKİL BEBEĞİYLE YEMİN EDECEK

ANNE VEKİL BEBEĞİYLE YEMİN EDECEK

TBMM’nin en genç kadın yüzü, AKP Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak oldu. 5 aylık Azra, meclisin en genç konuğu olacak Dalbudak, Azra’nın, kendisine şans getirdiğini söylüyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2011 Çarşamba, 14:46

Genel seçimlerle birlikte yaş ortalaması düşen TBMM’nin en genç kadın milletvekili Nurcan Dalbudak oldu. AKP’nin Denizli Milletvekili olan 32 yaşındaki Dalbudak, yemin törenine
5 ay önce kucağına aldığı kızı Azra Nur ile katılacağını söyledi.

ANNELİĞİ TERCİH ETTİ
Pamukkale Üniversitesi Tekstil Bölümü mezunu olan Dalbudak, 2.5 yıl kadar çalıştıktan sonra, ilk çocuğunu kucağına alınca anneliği tercih etmiş. Evli ve iki çocuk annesi olan Nurcan Dalbudak Denizli’de kadınların sorunlarını gündeme getirmek için KAGED’i kurdu ve başkanlığını yaptı.

BAYAN VEKİLLERİN SAYISI ARTSIN
12 Haziran seçimlerinde iyi bir sonuç aldıklarını belirten Dalbudak , başarıyı elde etmelerinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve en genç bayan vekil olmanın kendisine ayrı bir puan kattığını, meclistede genç bayan vekillerin sayısının artmasını diledi.

AİLEM DESTEK OLDU
Meclise gittikten sonra anneliğin kendisini fazla zorlamayacağını, ailesinin de önemli destek verdiğini belirten Dalbudak, ”Benim için çok güzel bir duygu. Bu başarıyı çocuklarınızla evlatlarınızla paylaşmak güzel bir duygu. 10 yaşında bir oğlum var. Onun da desteği bana bir hayli fazla oldu. Pek zorlanacağımı düşünmüyorum. Çünkü annelik güzel bir duygu. Anneliği yaşarken manevi bir gücünüzde oluyor” dedi.

MECLİSE KIZIMLA GİDECEĞİM
Meslis açıldığında kızı Azra ile gitmek istediğini belirten Dalbudak; ” Eğer ogün şartlar uygun olursa meclise kızımla gitmeyi düşünüyorum.Çünkü onun çok emeği var bu süreçte biraz onun hakkına girdik. Zorlu bir süreçti onunda emeği var. Onun da gitmeye hakkı var bence” dedi.

AZRA BANA UĞUR GETİRDİ
Azra bebeğin kendisine uğur getirdiğini belirten Dalbudak, kızların kısmetlerine inandığını ve bu kısmetinde kendisine başarı getirdiğini belirtti. Azra’nın doğması ile birlikte birçok olumlu şeyler yaşadığını söyleyen Dalbudak, en son başarıyı da Azra’nın kısmeti ile seçimlerde yaşadıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı