REKLAMI GEÇ

BakanYıldırım Karahayıt’ta tedavi görüyor

BakanYıldırım Karahayıt’ta tedavi görüyor

Ulaştırma Denizlicilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, boynunda başlayan kireçlenme nedeniyle Karahayıt’ta tedavi görmek için Denizli’ye geldi. Termal kür guygulanan Bakan Yıldırım’ın dün Denizli’ye geldiği, tedavisinin ise pazar akşamı son bulacağı öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2013 Cumartesi, 15:24

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bir süredir kendisini olumsuz etkileyen boynundaki kireçlenme nedeniyle kısa süreli tedavi görmek için Denizli’nin termal turizm merkezi Karahayıt’a geldi.

Dün akşam Karahayıt Colossae Otel’e geldiği öğrenilen Bakan Yıldırım’a burada uzmanlar tarafından boynu için termal kür uygulanıyor.

Boynundaki kireçlenme nedeniyle termal tedavi görmek için Denizli’ye geldiğini söyleyen Bakan Yıldırım sabah saatlerinde kent merkezindeki bir açılışa katılmak için otelden ayrıldı.

Yıldırım kısa süre sonra Denizli merkezindeki kısa programının ardından öğleden sonra yeniden otele girecek. Yıldırım, tedavi için bugün de otelde kalacak. Bakan Yıldırım’ın yarın ilimizden ayrılacağı öğrenildi.

Colossae Otel Genel Müdürü Şeref Karakan, otellerimizde turistik seyahat amacının yanı sıra termal tedavi de uyguluyoruz: Bakan beyi bu nedenle ağırlıyoruz. Kısa süreli termal sular yardımıyla bir tedavi uygulanacak. Dileriz Bakan bey sağlığına bir an önce kavuşur” dedi.

Yorumlar

Denizli   -  Bağlantı 2 Şubat 2013, 16:54

konvoyunu gördüm arkasında bir sürü araç 😀

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı