REKLAMI GEÇ

BAŞBAKAN MÜJDEYİ VERECEK Mİ?

BAŞBAKAN MÜJDEYİ VERECEK Mİ?

Büyükşehir olmak isteyen Denizli, Pazar günü Denizli’yi ziyaret edecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan büyükşehir müjdesini bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2011 Çarşamba, 19:01

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, başkan yardımcıları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Pazar günü 17. defa Denizli’ye gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın programı hakkında bilgi verdi.

RESMİ AÇILIŞ BAŞBAKANLA
Başbakan Erdoğan’ın yapımı tamamlanan Adalet Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geleceğini belirten Nihat Zeybekci, “Başbakanımız 1.5 yıl önce de Denizli’ye geldiğinde yine toplu açılışlar yapmıştı, yine yapacak” dedi.Başbakan Erdoğan’ın 500 milyon TL tutarındaki yatırımları hizmete açacağını, bu hizmetlerin yarısında Denizli Belediyesi’nin imzası olduğunu belirten Zeybekçi, söyle konuştu: “Bunların dışında ulaştırma, milli eğitim, Denizli Valiliği gibi bir çok kamu kurumunun hizmetleri de hizmete açılacak” dedi.

BELKİ BAŞBAKANIN AĞZINDAN DUYARIZ
Başkan Nihat Zeybekçi, sözlerine söyle devam etti, “Bir iki ay içerisinde prosedürü tamamlanması beklenen büyükşehir konusunda Denizli’nin hak ettiği statüyü kazanmasını bekliyoruz. Belki de bu hakkını başbakanımızın ağzından duyacağız”Denizli’nin büyükşehri çoktan hak ettiğini ve bu konuda ‘Ya Adalet Ya Büyükşehir’ sloganıyla çalıştıklarını belirten Zeybekçi, “Pazar günü Başbakanımızın Denizli ziyaretinde tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

ÜCRETSIZ OTOBÜS VE YAĞMURLUK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti sebebiyle halk otobüslerinin saat10.00 ile 16.00 arasında ücretsiz olarak toplu açılışyapılacak bölgeye vatandaşlarıtaşıyacağı, olumsuz hava şartlarıolasılığınakarşı da açılışakatılacak tüm vatandaşlara ücretsiz yağmurlukdağıtılacağıaçıklandı.

BAŞBAKAN’LA BİRLİKTE BEŞ BAKAN DA DENİZLİ’YE GELECEK
BaşbakanErdoğan’la birlikte Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Devlet Bakanı Faruk Özak, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm BakanıErtuğrul Günay, UlaştırmaBakanı Binali Yıldırım’ın daDenizli’ye geleceğiöğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı