REKLAMI GEÇ

Denizli Bakan Yıldırım’dan 4 söz aldı

Denizli Bakan Yıldırım’dan 4 söz aldı

Ankara’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüşen içinde Denizli Valisi, belediye başkanı ve vekillerin bulunduğu Denizli heyeti müjdelerle döndü.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2012 Pazartesi, 18:37

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüşen Denizli heyeti Denizli’nin sorunlarını Bakan Yıldırıma iletti. Bakanlıkta gerçekleşen ziyarete, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki katıldı.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Bakan Yıldırım ile Denizli’nin ulaşım ile ilgili sorunlarını konuştuklarını söyledi. Denizli’nin yıllardır çözülemeyen Çameli – Fethiye Yolu ile ilgili sıkıntıyı Bakan Yıldırım’a anlattıklarını kaydeden Zeybekci, “Sayın Bakanımızın Çameli yolu ile ilgili özel talimatı oldu. Ayrıca Aydın, Denizli, Burdur ve Antalya yollarının durumunu görüştük” diye konuştu. Denizli-Çardak Havaalanı arasındaki trafiğin hızlandırılması için güzergaha köprülü kavşaklar yapılması konusunu Bakan Yıldırım’a ilettiklerini de kaydeden Zeybekci, “Bu yıl Çardak Havaalanı’na yapılan 32 uçuş, görüş alanı gibi çeşitli gerekçelerle iptal edildi. Havaalanı ile ilgili bu sorunları anlattık. Bakanımız sorunun çözümü için talimat vererek inceleme başlatılmasını istedi. Bunun yanında sayın Bakanımız yapımına başlanacak olan Pamukkale yolunu çok önemsediğini belirti. Yılda 2 milyon turistin kullandığı Pamukkale-Denizli arasındaki yolun uluslararası prestij kazanması için her türlü desteğin verileceği müjdesini verdi” dedi.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 1 Mayıs 2012, 09:48

denizli miz bence bu kadar uzakta bir havalimanını hak etmiyor.pamukkale gibi devasa ovan varken veya çevre yolun kenarları bomboş arazi dururken,ne işimiz var abi bizim gidiş dönüş 125 km uzaklıktaki çardakta?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı