REKLAMI GEÇ

DENİZLİ DE ERDOĞAN OPERASYONU

DENİZLİ DE ERDOĞAN OPERASYONU

Başbakan Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesi polis, Erdoğan’ı protesto hazırlığı içinde oldukları iddia edilen beş Türkiye Gençlik Birliği ve üç İşçi Partisi yöneticisini gözaltına aldı. Göz altıları protesto etmek isteyen diğer İşçi Partisi yöneticilerinin de sonu aynı oldu.

/ DENİZLİHABER / 30 Ocak 2011 Pazar, 18:26

Polis Başbakan Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesi dün geceden bu yana beş Türkiye Gençlik Birliği ve üç İşçi Partisi yöneticisini Erdoğan’ı protesto edecekleri iddiasıyla gözaltına aldı.Gözaltına alınmalara tepki göstermek maksadıyla basın açıklaması yapmak isteyen İşçi Partililer de aynı sonla karşılaştı.

Başbakan Erdoğan’ın Denizli Valiliği ziyareti sırasında Valilik karşısındaki parkta İşçi Partisi Denizli İl Başkanı Mustafa Güleç ve İşçi Partisi Denizli Belediye Meclis Üyesi Gökhan Dikmen’in de aralarında bulunduğu grubun basın açıklaması yapmasına müsaade etmeyen ve dağılmasını isteyen polis ekipleri, partililerin direnmesi üzerine müdahale etti. Polise direnen partililer yaka paça gözaltına alındı. Polisle partililer arasında arbede yaşandı. Emniyet güçleri grupta bulunan yaklaşık 15 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülenler arasında İşçi Partisi Denizli İl Başkanı Mustafa Güleç, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Çobanoğlu, İP üyesi Hulusi Erbaş, Denizli Belediyesinin İP‘li meclis üyesi Gökhan Dikmen ve Türkiye Gençlik Birliği üyelerinin yer aldığı öğrenildi. Bu arada, valilik binasının yakınında bulunan İP il başkanlığı binasına asılan bir pankart da polisler tarafından indirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı