REKLAMI GEÇ

Denizli, madalyalık kent

Denizli, madalyalık kent

Cumhurbaşkanı Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün himayesinde yürütülen, “Eğitim Her Engeli Aşar” projesinde, değerlendirme kriterlerinde başarılı bulunan Denizli’ye madalya verilecek.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2011 Salı, 09:51

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün himayesinde, ülke genelinde gerçekleştirilen “Eğitim Her Engeli Aşar” projesinde, Denizli’ye başarılı çalışmaları nedeniyle, madalya verilmesi kararlaştırıldı. Proje çerçevesinde Denizli; eğitime kazandırılan engelli sayısı ve yıllık artış oranı, engelli çocuğun eğitime kazandırılması amacıyla ziyaret edilen aile sayısı, engellilere yönelik açılan okul ve sınıf sayısı, farkındalık arttırıcı tanıtım faaliyetleri ile diğer faaliyetler esas alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, madalya almaya hak kazandı.

Denizli’nin madalyasını, Vali Yavuz Erkmen, 28 Nisan Perşembe günü, Çankaya Köşkü’nde, Eğitim Her Engeli Aşar Projesi 2. Yıl Değerlendirme Toplantısı’nda, Hayrünnisa Gül’ün elinden alacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Vali Yavuz Erkmen, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hanımefendi’nin himayelerinde ülkemizde yürütülen ‘Eğitim Her Engeli Aşar’ kampanyası çerçevesinde, ilimizde de engelli çocuklarımızın eğitimine yönelik çalışmalarımız oldu ve devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde Denizli başarılı görülen illerden bir tanesi oldu. Perşembe günü Denizli’ye madalya verilecek. Buna biz şahsımızdan çok Denizlililer adına seviniyoruz. Denizli’deki hayırseverlerimize, eğitime ve kampanyaya destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu başarı herkesin ortak başarısıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı