REKLAMI GEÇ

DENİZLİ OCAK AYINDA İKİ LİDER AĞIRLAYACAK

DENİZLİ OCAK AYINDA İKİ LİDER AĞIRLAYACAK

Referandumda hayır oyu çıkmasıyla siyasilerin dikkatine çeken Denizli’ye liderler ayrı bir önem veriyor. Seçime uzun bir zaman olmasına rağmen, liderler bu kez seçim gezilerine Denizli’den başlıyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu 22 Ocak’ta, Başbakan Erdoğan ise 30 Ocak’ta Denizli’de.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2011 Pazartesi, 18:25

Denizli, 22-23 Ocak’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 30 Ocak’ta ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak.

Tam gün kalacağı Denizli’de bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirecek Başbakan Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı’nda miting düzenleyecek. Adalet Parkı, Pamukkale Tüp Geçidi, çevre yolu, Orhan Abalıoğlu Endüstri Meslek Lisesi gibi Denizli Belediyesi, hayırsever ve valiliğin yaptırdığı birçok yatırımı hizmete açacak Başbakan Erdoğan’ın işadamları ile bir araya gelmesi planlanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 22-23 Ocak’ta Denizli’de olacak. Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla kucaklaşacak. Meslek gruplarıyla, işverenle, esnafla, işçiyle, çiftçiyle bir araya gelecek. CHP’li vekil Ali Rıza Ertemur “Denizli halkı ile bütünleşecek bir program hazırlıyoruz. Bu ziyaret aynı zamanda seçim startı olacak” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, genel başkan olduktan sonra Denizli’ye ikinci defa geliyor, Başbakan Erdoğan ise Denizli’yi 17’inci kez ziyaret edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı