REKLAMI GEÇ

Denizli’nin iki ziyaretçisi var

Denizli’nin iki ziyaretçisi var

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 11 Mart Çarşamba günü Denizli’ye gelecek.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

Denizli, 11 Mart Çarşamba günü iki siyasiyi ağırlayacak. Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Denizli’ye gelecek.

Yazıcıoğlu, bazı ilçelerde miting yapacak. İlk olarak Acıpayam Ayyem Aysüt Fabrikası’nı ziyaret edecek olan Yazıcıoğlu, Darıveren’de toplantı yapacak. Yazıcıoğlu daha sonra, Acıpayam-Dedebağ’da ve Tavas-Baharlar’da miting yapacak. Karaköy’de kahvehanede sohbet toplantısı yapacak olan Yazıcıoğlu, Baklan-Dağal’da yapacağı son mitingin ardından, Uşak’a geçecek.

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Muğla’dan Kale’ye gelecek. Kale’de ilçe teşkilatı tarafından hazırlanan programa katılacak olan Eroğlu, ardından Tavas ve Serinhisar’a geçecek. Serinhisar’da anaokulu açılışının ardından, Tavas duble yol kenarına fidan dikim çalışmalarını başlatacak olan Eroğlu, buradan Denizli’ye geçecek.

Eroğlu’nun Denizli’deki programı, Valiliği ziyaret ile başlıyor. Albayrak Meydanı’nın açılış törenine katılacak olan Eroğlu, daha sonra Sarayköy’e geçecek. Sarayköy’de halk ile yapılacak sohbet toplantısının ardından, Buldan’a gidecek olan Eroğlu, Buldan’dan tekrar Denizli’ye gelerek, Katipoğlu Düğün Salonu’nda, AKP’li belediye başkan adayları ve ilçe başkanları ile toplantı yapacak. Eroğlu, Denizli’den 12 Mart Çarşamba günü ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı