REKLAMI GEÇ

Dikmen, belediyenin otopark alanı tutumunu eleştirdi

Dikmen, belediyenin otopark alanı tutumunu eleştirdi

Denizli Belediyesi’nin İşçi Partili Meclis Üyesi Gökhan Dikmen, yoğun itiraza rağmen yeni otopark alanları konusunda Ak Partililerin takındığı tavrı eleştirdi ve ekledi; “Bunlar hem kibirli hem de beceriksizler. Görüldü ki Denizli’de ulaşımdan daha ziyade yönetim sorunu var”

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2012 Çarşamba, 12:34

Denizli Belediye Meclisi’nin İP’li üyesi Gökhan Dikmen, belediyenin belirlediği yeni otopark alanları konusunda arsaları istimlak edilecek vatandaşların yoğun tepkisi ve itirazlarının görüşüldüğü dünkü oturumda Ak Partililerin tutumunu eleştirdi.

Vatandaşın yeni otopark alanları konusunda itirazlarını reddeden Ak Partililerin, başlarına buyruk hareket etmelerinin kentteki sorunlar sarmalını arttırdığını ileri süren Dikmen, “Vatandaşların haklı gerekçelerini anlatmak için dil döktüm. Ama karşımızda “Ben bilirim” diyen bir anlayış olduğu için itirazlar tek tek reddedildi” diye konuştu.

İdarenin güya bu kamulaştırmayla Denizli’nin ulaşım sorununu çözeceğini iddia ettiğine dikkat çeken ancak bunun tamamen hayal olduğunu iddia eden Dikmen, merkeze yapılacak otoparkların yoğunluğu azaltmak yerine çoğaltacağı savında bulundu.

“Dün yaşananlar bir kez daha göstermiştir ki, Denizli’de ulaşım sorunu, Çevre Kirliliği sorunu, otopark sorunu ve benzeri sorunlardan çok daha önemlisi yönetim sorunu vardır” diye konuşan Dikmen, “Denizli Belediyesi beceriksiz bir yönetimin ellerindedir. Ve yanlış üstüne yanlış yaparak kenti her gün daha sıkıntılı ve yaşanmaz hale getirmektedir. Hem kibirliler hem de beceriksizler” dedi.

Dikmen 2004’ten bu yana Ak Partili belediye yönetiminin gündeme getirdiği bazı projeleri de hatırlatarak, “Çınar Meydanı Projesi ile her yeri yıkacaklardı. Sonra hooop vazgeçtik dediler. Sonra Denizliye raylı sistem getireceklerdi. Hatta Frankfurt’tan trenleri almaya bile gideceklerdi. Sonra bir baktık bunu da iptal etmişler “Rantabl” değilmiş. Sonra üç kez Büyükşehir Müjdesi verdiler. Olduk, oluyoruz, bitti, hemen dediler. 2014’te olacakmışız bekliyoruz” sözleriyle Ak Partili yönetimin geri adımlarının beceriksizlikten kaynaklandığı iddiasında bulundu.

Yorumlar

HÜSEYİN DİNÇER   -  Bağlantı 27 Mart 2012, 17:00

Belediye’nin Sırakapılar Mahallesindeki otopark yapımındaki ısrarını bir türlü anlamıyorum. Benim annem 67 yaşında 17 yaşında bu mahalleye gelin gelmiş ve burada 5 çocuğunu büyütmüş bir insan. Daha önce 18.madde uygulaması yapılarak şimdi hatırlayabildiğim kadarıyla 360 Metrekareye yakın arsası 157 metre kareye düşürülmüş, şimdi de otopark sorunu nedeniyle bu yerinden de olacak. Sorarım Kapalı Cezaevi yerine yapılan otoparka kaç araç park ediyor. Ubeydullah Cami yanındaki otoparka kim araç park edecek. Burada insanlar bankalardan borç alarak yeni ev almışlar bu insanlar mağdur edilmeyecek mi? Umarım Belediye bu yanlışından döner insanları mağdur etmez. Saygılarımla

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı