REKLAMI GEÇ

Efe’den Kılıçdaroğlu’nun önüne mermi atılmasına tepki

Efe’den Kılıçdaroğlu’nun önüne mermi atılmasına tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Mehmet Efe, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne mermi atılmasını kınadı ve sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 18:10

BBP MKYK Üyesi Mehmet Efe, yaptığı açıklamada, öncelikle hain saldırıda şehit düşenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dilediğini belirtti.

İstanbul’da terörirslerin saldırısında şehit olan polis memurları için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde, ana muhalefet partisi liderine yönelik saldırıyı eleştiren Efe, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne mermi atılmasını anlamak mümkün değildir. Kurşun atacaksan PKK teröristleri orada, her gün eylem yapıyor” dedi.

Şehit cenaze törenlerinin protesto yeri olmadığını ifade eden Efe, “Ne zamandan beri ana muhalefet lideri yapmadığı işlerden sorumlu oldu? Çözüm sürecini yoksa CHP mi engelledi? Çözüm süreci diye teröristlerin silah ve bombalarla ülke içinde rahatça girip çıkmalarını ve eylem yapmalarını görmezden geleceksin. APO denen bebek katiliyle İmralı, kandil arası mekik dokutacaksın. Bu süreci başlatan iktidara protesto olmayacak, ana muhalefet liderine güya kurşunla protesto edeceksin” diye konuştu.

Terörle mücadelede etkin olunması için idam cezasının geri getirilmesini istediklerini kaydeden Efe, “Şu an da da iktidar terörle mücadele yapıyormuş gibi yapıyor. Sen gerçekten terörle mücadele edeceksen öncelikle idam cezasını geri getireceksin. İmralıyı susturacak ve kandili söndüreceksin. Acılarımızı paylaşacağız ki azalsın, sevinçlerimizi paylaşacağız ki çoğalsın. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu yakışıksız eylemi kınıyor ve yapanların derhal adalete teslim edilmesini bekliyoruz. Gerekli tedbirlerin alınmasını ve bundan sonra hiç kimsenin buna tevessül etmemesini, edenlerin de mutlaka hak ettikleri muameleyle karşı karşıya kalmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı