REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de iki adaylı kongre başladı

İYİ Parti’de iki adaylı kongre başladı

İYİ Parti 2. Denizli İl Kongresi başladı. Hasan Akgün ve Raziye Akışık’ın aday olduğu kongreye TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu da katıldı. CHP’li belediye başkanı ve il yöneticilerinin de katıldığı kongrede heyecan oldukça yüksek…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2020 Pazar, 14:29

İYİ Parti il başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki kongrede lehine iki adayın çekildiği mevcut başkan Hasan Akgün ile Raziye Akışık yarışıyor. TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun katıldığı ve büyük ilgi gördüğü kongre sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanmış salonda sürüyor.

Divan başkanlığına Dervişoğlu’nun seçildiği kongreye, Denizlili CHP’li belediye başkanları toplu şekilde katılarak destek verdi. CHP İl yöneticileri de kongrede Dervişoğlu ile aynı karede poz verdi.

Şu anda aday konuşmalarının yapıldığı kongrede ilk konuşan mevcut başkan Hasan Akgün oldu. Akgün, doğrudan dikkat çekmese de kongre öncesi yaşanan gerginliklere değindiği değerlendiren bir konuşma yapıyor. Akgün, Bu yol bizim için; namustur, ardır, dönen alçaktır” dedi.

600 delegesi bulunan İyi Parti’de haberin girildiği saat itibariyle harizun cetvelini imzalayan 526 delege bulunuyordu. Katılımın yoğunluğu ve kongredeki heyecanın yüksekliği partilileri memnun etmiş gibi görünüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı