REKLAMI GEÇ

İyi Parti’nin Pamukkale ve Sarayköy adayları belli oldu

İyi Parti’nin Pamukkale ve Sarayköy adayları belli oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti’nin Denizli’deki iki ilçesinin adayını açıkladı. Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Sarayköy Belediye Başkan Adayı da Ahmet Çelikak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2023 Perşembe, 17:42

İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında 81 ilde ayrı adayla yola çıkılacağı belirtildi. Bu gelişmenin hemen ardından Denizli’yi de ilgilendiren gelişme yaşandı.

İyi Parti Denizli teşkilatının Genel Başkan Meral Akşener’le görüşmesinin ardından iki ilçenin adayı belli oldu. Genel Başkan Akşener, Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak Türkay Berberoğlu’nu, Sarayköy Belediye Başkan Adayı olarak da Ahmet Çelikak’ı gösterdi.

Berberoğlu, parti yönetiminde görev almıştı. Çelikak ise Anavatan Partisi’nden Sarayköy’de belediye başkanlığı yapmıştı.

Yorumlar

ö. karakaya   -  Bağlantı 15 Eylül 2023, 14:20

Resimde gülümsüyorlar ama bu yol yanlış. Cumhur ittifakı beraber olduktan sonra İyi parti Denizli de tek başına hangi belediyeyi alacak. Bu akpye çalışmaktır. Seçimden sonra seçmeninin karşısına nasıl çıkacak. Derhal bu yanlıştan dönülmelidir.

Ahmet   -  Bağlantı 15 Eylül 2023, 09:53

CHP HDP(Ysp) Tip ile beraber olmayın emin olunuz İl de alırsınız ilçeler de ama Merak Hanım kaç gün dayanacak bakalım CHP Ekrem Mansur acaip sıkıştıracak Özgür Özel ile Meralin ittifak etme ihtimali var . Özgür CHP genel başkanı Hayırlı Olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı