REKLAMI GEÇ

Oy için sandığa gittiler

Oy için sandığa gittiler

Siyasi partilerin milletekili adayları, propaganda sürecinde ilçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretler gerçekleştirdi. “O süreç tamamlandı ve şimdi oy verme zamanı” diyerek, sandığa gittiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2015 Pazar, 11:21

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin adayları da sandık başında. 

denizli-adaylar-sandik-basinda-ic
Denizli’de oyunu ilk kullanan aday CHP’li Kazım Arslan oldu. Kazım Arslan ve eşi Nursel Arslan ile birlikte Saniye Gemici Anadolu Lisesi’nde oylarını kullandılar.

denizli-adaylar-sandik-basinda-ic-1

ZEYBEKCİ, ATATÜRK ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NDE OY KULLANDI
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybek ci de yoğun geçen seçim çalışmalarının ardından oyunu seçim bölgesi Denizli’de kullandı. Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ndeki 1079 nolu sandıkta oyunu kullandı. Zeybekci, “Türkiye geleceğini seçiyor. Vatanımızı milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

vatan-adaylari-ic

VATAN ADAYLARI DA SANDIK BAŞINDA
Vatan Partisi 1. sıra Denizli Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan oyunu İstiklal Fitnat Ahmet Zengin İlkokulu 1174 nolu sandıkta, 2. sıra Denizli Milletvekili Adalı Yadigar Özen ise oyunu Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi 1336 nolu sandıkta kullandı. Korkmazcan ve Özen, seçimlerin Türkiye’nin geleceği için olumlu sonuçlar ortaya koyması temennisinde bulundu.

zolan-ic

ZOLAN ÇİFTİ DE SANDIK BAŞINDA
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’ndaki 1232 numaralı sandıkta kullandı. Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sandık görevlilerine “iyi çalışmalar” dileyen Başkan Zolan, “Ben seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

denizli-adaylar-sandik-basinda-cafer-birturk
BİRTÜRK OYUNU BASMA SANAYİ ORTAOKULU’NDA KULLANDI
MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, oyunu Denizli Basma Sanayi Ortaokulu’nda eşi Mukaddes Birtürk ile birlikte kullardı. Oy kullanmaya gelen seçmenlerle sohbet eden Birtürk, sandıktan çıkacak sonucun ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı