REKLAMI GEÇ

POLİSEVİ’NDE SİYASİ ZİRVE

POLİSEVİ’NDE SİYASİ ZİRVE

Kentten aday gösterilen İlhan Cihaner hakkında AKP ve CHP’li adayların sert tartışmalarına sahne olan Denizli’de siyasi parti temsilcileri Vali Yavuz Erkmen’in başkanlığında bir araya geldi. Seçim zirvesinde hedef, centilmenlik.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2011 Salı, 16:57

Polisevi’nde düzenlenen toplantıya Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra, Vali Yardımcıları Mehmet Suphi Küsbeci ve Halil İbrahim Ertekin, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ile Siyasi Partilerin İl Başkanları katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının açılışında söz alan Vali Yavuz Erkmen, “Her seçim döneminde yapmış olduğumuz toplantıların bir benzerini bugün tekrar gerçekleştiriyoruz. Buradaki amacımız, 12 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde, bugüne kadar hep olduğu üzere Denizli’nin her zaman olduğu gibi örnek seçim süreci yaşamasıdır. Bu örnek seçim süreçlerinin bu seçim döneminde de devamını arzu ediyoruz. Bu anlamda ortak kararlar alıp, bunları hep birlikte takip etmek ve sonuçta da bu süreci en demokratik şekilde tamamlamak istiyoruz. Demokrasinin güzelliği, herkes değişik fikirde olacaktır. Herkes aynı görüşte olursa demokrasi olmaz. Bu görüşlerimizi belli mevzuat çerçevesinde, hukuki çerçevede, birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde, birlikte dile getirdiğimiz ve bunları davranış biçimi olarak ortaya koyduğumuz takdirde o zaman biz Denizli’de yine güzel bir seçim dönemi geçirmiş oluruz. Burada amaç, hiçbir şekilde, bir kişiyi ya da partiyi kırmamak veya partiler arası kırgınlık yaratmadan demokratik olgunluk içinde bu ortamın Denizli’de yaşanmasını sağlamaktır. Buraya gelen ve daha önceki seçim dönemlerinde olgunluk gösterdikleri ve hep birlikte Türkiye’ye örnek olacak şekilde seçim dönemi yaşattıkları için bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyordum. İnanıyorum ki 12 Hazirana kadar olan süreci biz Denizli’de en iyi şekilde geçirip Türkiye’ye örnek olacak bir sınav vermiş oluruz. Bu anlamda Denizli halkına da teşekkür ediyorum. Sonuçta hem Denizli için hem ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı