REKLAMI GEÇ

Seçim sayesinde, oda hatırlandı

DTO Başkan Adayı Nafiz Öz, Denizli Ticaret Odası’nın, 4 Şubat’ta yapılacak seçim sayesinde, üyeleri tarafından hatırlandığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Denizli Ticaret Odası’nda, seçim öncesi büyük heyecan yaşanıyor. DTO Başkan Adayı Nafiz Öz, “Uzun yıllardan beridir ilk defa DTO’da böyle büyük bir seçim yarışı yaşanıyor. Adaylar tarafından dokuz bin üyenin birçoğuna ulaşılıp oy isteniyor. Şimdiye kadar yapılabilenler ve yapılamayanlar konuşuluyor. DTO üye bazında masaya yatırıldı ve DTO geçmişi sorgulanıyor. Üyelerimiz seçim sayesinde DTO’nun varlığını hatırladı” dedi.

Seçimlerde, yetki belgesi nedeniyle karışıklık yaşanabileceğine dikkat çeken Öz, “Seçimlerde, şahıs firmaları nüfus cüzdanlarını ve ehliyetlerini gösterip oylarını kullanabilmektedir. Şirketler ve tüzel kişi temsilcileri, kimin oy kullanacağını belirlemek için yetki belgesi çıkartmaktadır. Bu durumun seçim günü büyük karışıklıklara yol açabileceğini düşünüyoruz.

Seçim günü alınan yetki belgelerinin oy kullanacaklara verilmemesi halinde DTO üyesi oy kullanmama tehlikesi ile karşı karşıyadır. Seçim Kurulu’nu uyarıyoruz. Bu konuda gerekli tedbirler alınmalıdır. Seçim günü zayii olan yetki belgelerinin hızlı bir şekilde çıkarılabilmesi için gerekli önlemler alınmalıdır. Seçimlerden sonrada herkes yüzyüze bakacak. 5 Şubat’ta da şu anda seçim yarışı yaptığımız arkadaşlarla aynı sorumluluk ve hoşgörü içinde yaşama devam edeceğiz. 4 Şubat Çarşamba günü yapılacak DTO seçimlerinin DTO’ya ve Denizli kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı