REKLAMI GEÇ

T.C. numaran yoksa dikkat!

T.C. numaran yoksa dikkat!

Referandumda oy kullanacak ancak nüfus cüzdanlarında T.C. kimlik numarası yazmayan vatandaşlar, bayramın ikinci günü öğleden sonradan itibaren nüfus müdürlüklerinde nüfus cüzdanlarını değiştirebilecek

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2010 Salı, 17:23

12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda oy kullanacak vatandaşların nüfus cüzdanlarında T.C. kimlik numarası bulunması gerekiyor. Bu nedenle nüfus cüzdanlarında T.C. kimlik numaraları olmayan vatandaşların nüfus cüzdanlarını değiştirebilmeleri için müdürlükler Cumartesi – Pazar günleri dahil resmi tatil günlerinde de vatandaşlara hizmet vermekteydi. Nüfus Müdürlükleri Ramazan Bayramının ikinci gününden itibaren de bayram tatilinde hizmet vermeye devam edecek.

Ramazan Bayramının birinci gününün tamamında ve ikinci günün yarısına kadar kapalı olacak müdürlük, ikinci gün saat 14:30’dan itibaren tekrar hizmet vermeye devam edecek. Referandum öncesi Ramazan Bayramının araya girmesi ve resmi tatil olması sebebi ile 10 Eylül 2010 günü yani bayramın ikinci günü saat 14.30-17.30 saatleri arası, 11 Eylül 2010 günü olan bayramın üçüncü günü ve referandumun yapılacağı 12 Eylül 2010 günü 09.00-12.30 – 13.30-17.30 saatlerinde merkez ve ilçelerdeki nüfus müdürlükleri açık olacak. Referandum günü oy kullanacak olan ve nüfus cüzdanlarında T.C. kimlik numarası yazmayan vatandaşlar, belirtilen tarih ve saatlerde ilgili nüfus müdürlüklerine giderek T.C. kimlik numarası yazmayan cüzdanlarını değiştirebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı