REKLAMI GEÇ

Perinçek geliyor

Perinçek geliyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, konferans vermek ve bazı etkinliklere katılmak için yarın (Salı) Denizli’ye geliyor. Esnaf ve gazetecilerle de görüşeceği belirtilen Perinçek’in, Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ile birlikte, ‘Avrasya’ya yönelen Türkiye ve Milli Hükümet Seçeneği’ konulu konferansa katılacağı duyuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2017 Pazartesi, 13:00

Yarın (Salı) Doğu Perinçek’i ağırlayacak olan ve Denizli İl Örgütü’nün Programını da aktaran Kasapoğlu “3 Yıl öncesine kadar komşularımızla hep sorunlu olduk. 3 saniye gibi geçti bu zaman tarih içinde. Şimdi Ordularımız birlikte hareket ediyor noktasına geldik. Komşularımızla güvensizlik noktalarının oya gibi işleyerek temizledik, Çin’e, Irak’a, Suriye’ye, Rusya’ya gittik, sürece onları ikna ettik. Bunlar Vatan partisinin başarısıdır. Atatürk Asya çağında aziz Atatürk oldu. Bu da büyük karara gittiğimizin içinde gerçekleşen işarettir, eylemdir” diye konuştu.

Amerika’nın peş peşe büyük darbeler yediğini söyleyen Kasapoğlu, “Amerika’nın ülkemizdeki atağı 25 Eylül’de yerle bir oldu. Tepetaklak oldular. Bu sahalar şimdi Türkiye’nin TSK’nın eline geçmiştir. Yeni bir dünya kurulurken ekonomide Çin, Hindistan başı çekiyor. Asya kuvvetleri Amerika’yı geçti. Batı Asya’da en son çırpındığı konu ise TSK Sincar’a girmesin, Kandile girmesin. Biz beyaz bayrak çektireceğiz Kandil’e. Bunu yıllar önce söyledik, şimdi göreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı