REKLAMI GEÇ

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın Denizlili olduğu ortaya çıktı

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın Denizlili olduğu ortaya çıktı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Denizlili olduğu ortaya çıktı. Bir dizi ziyaret ve etkinlik için ilimizde bulunan Bakan Kaya, Anemon Otel’de iş dünyası ile buluşmasında aslen Denizlili olduğunu, ailesinin Acıpayam’dan göç ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2017 Cuma, 10:24

16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum öncesi Denizli’ye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, dün akşam Anemon Otel’de gerçekleştirilen İş Dünyası İstişare Toplantısı’na katıldı.

Hollanda’da yaşananların genel çerçevesini oluşturduğu konuşmasının bir bölümünde kendisiyle ilgili bilgiler de veren Bakan Kaya, aslen Denizlili olduğunu söyledi.

AİLESİ ACIPAYAM’DAN GÖÇ ETMİŞ
Bakan Kaya’nın, ailesinin aslen Acıpayamlı olduğunu ve Fethiye’ye göç ettiklerini söylemesi, salonda farklı bir hava oluşturdu. Denizli’de kendisini evinde hissettiğini belirten Bakan Kaya, “Hiç yabancılık çekmiyorum” dedi.

“BU GIZ BİZİM ORALARDAN DİYORDUK”
Bakan Kaya’nın ardından söz alan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de konuyu gündeme getirdi. Kendi aralarında “Bu gız kesin bizim oralardan” diye konuştuklarını belirten Bakan Zeybekci, “Bakanımız gerçekten de bizim buralardanmış” dedi.

Bakan Kaya’nın ailesinin aslen Denizlili olması, Denizli’nin iki bakanı oldu yorumlarını da beraberinde getirdi.

Yorumlar

vatandaş   -  Bağlantı 17 Mart 2017, 10:57

İsterse babamın köyünde olsun. Tecavüzlere, kadına şiddet olaylarında sesi çıkmayan bakan alakası olmadığı halde Hollanda’lara gidiyor yazık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı