REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti

Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun referandum çalışmaları kapsamında Denizli’ye gerçekleştireceği ziyaret programı kesinleşti. Kılıçdaroğlu’nun programında vatandaş buluşmasının yanı sıra şehit ailelerini ziyaret de yer alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2017 Salı, 15:43

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun referandum çalışmaları kapsamında gerçekleştireceği Denizli ziyareti programı kesinleşti. Tüm gününü Denizli’de geçirecek olan Kılıçdaroğlu’nun yoğun bir programı var.

16 MART PERŞEMBE GÜNÜ DENİZLİ’DE
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 16 Mart Perşembe günü Ankara’dan özel uçakla Denizli’ye gelecek. Saat 10.30’da Çardak Havaalanı’na inmesi beklenen Kılıçdaroğlu’un ilk durağı Bozkurt olacak. Saat 11.00’de Bozkurt Düğün Salonu’nda vatandaşlarla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, burada 16 Nisan’da sandığa gidildiğinde neden “hayır” oyu kullanılması gerektiğini anlatacak.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET
Kılıçdaroğlu Bozkurt buluşmasının ardından Denizli merkeze hareket edecek. Ziyaret programına şehit ailelerini ziyareti de alan Kılıçdaroğlu, önce Akhan, ardından da Korucuk Mahallesi’nde şehit evlerini ziyaret edecek, şehit yakınlarıyla buluşacak.

DENİZLİ BULUŞMASI HASAN GÜNGÖR SPOR SALONU’NDA
Şehit evi ziyaretlerinin ardından Hasan Güngör Spor Salonu’na geçecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada vatandaşlarla buluşacak. Miting havasında geçmesi beklenen salon buluşmasıyla ilgili CHP il teşkilatı da çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı