REKLAMI GEÇ

TEKDEN AİLESİNE DOÇENT YENİDOĞAN UZMANI

TEKDEN AİLESİNE DOÇENT YENİDOĞAN UZMANI

Özel Denizli Tekden Hastanesi 3. Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi hekim kadrosuna Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Osman Öztekin de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2014 Salı, 10:13

Fiziksel şartları, donanımı, uzman ve akademisyen hekim kadrosu bakımından bölgenin sayılı hastaneleri arasında yer alan Özel Denizli Tekden Hastanesi, uzman kadrosunu güçlendiriyor. Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Osman Öztekin’in de katılımıyla Tekden 3. Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi artık daha geniş bir kadroyla hizmet vermeye başladı.

ic-1

Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Osman Öztekin ile TEKDEN Hastanesi’ndeki Yenidoğan sağlık hizmetlerini konuştuk.

DENİZLİHABER: Tekden 3. basamak yenidoğan yoğun bakım ünitesinde neleri amaçlıyorsunuz?

DOÇ.DR. OSMAN ÖZTEKİN: Öncelikle Tekden ailesine yeni katıldığım içinayrı bir heyecan ve mutluluk ic-3içerisindeyim. TekdenYenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi olarak amacımız, yoğun bakım ihtiyacı olan tüm bebeklere ve çok düşük doğum ağırlıklı bebeklere her türlü gerekli tıbbi desteği sağlamak, en son tıbbi gelişimleri takip ederek bebeklere en uygun ve çağdaş tedavi yöntemlerini sunmak, onları hızla sağlıklarına kavuşturmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek.

DENİZLİHABER: Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde ne tür rahatsızlığı olan bebeklere tedavi uygulayacaksınız?

DOÇ.DR. OSMAN ÖZTEKİN: Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde 24 saat kesintisiz hizmet vereceğiz. Hastanemizde doğan bebeklerde yenidoğan döneminde ortaya çıkabilecek başta solunum sıkıntısı olmak üzere yenidoğanın acil müdahale gerektirebilecek her türlü hastalığına müdahale edilmektedir. Hastanemizde doğan her bebek doğumdan hemen sonra uzman hekimlerce yoğun Bakım Ünitemizde muayene edilir, sağlıklı olan bebekler anne yanına verilir, taburcu olana kadar izlemleri düzenli olarak yapılır.

DENİZLİHABER: Tekden 3. basamak yenidoğan yoğun bakım ünitesinde hangi uygulamaları gerçekleştireceksiniz?

ic-2DOÇ.DR. OSMAN ÖZTEKİN: Özel Denizli Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı Uzmanları Dr. Murat İnan, Dr. Aydan Cevriye Çankal, Dr. Ayşe Yiğit Keskin ve deneyimli hemşire kadrosuyla beraber hizmet vereceğimizYenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde zamanında ve erken doğan bebeklere her türlü tedavi hizmeti uygulayacağız. 24 saat hizmet vereceğimiz yenidoğan yoğun bakım ünitemizde el değmeden hazırlanan total patenteralnutrisyon uygulaması,aşırı düşük doğum ağırlıklı bebek takibi, term yüksek riskli yenidoğan tedavi ve takibi, ileri düzey mekanik ventilasyon uygulamaları, kan değişimi İşlemi, periton diyalizi uygulamaları, toraks tüpü takılması, torasentez ve parasentez uygulamaları, hasta başı prematüre retinopatisi muayenesi,posthemorajik hidrosefali takibi ve girişimsel işlemleri gerçekleştireceğiz. Doğumdan önce de sonra da yanınızdayız ! Bebeğinizin hayatını daha ilk günden riske atmayın!

TEKDEN Hastanesi Yenidoğan Bakım Ünitesi hakkında bilgi almak için 444 555 6 – 0 258 241 33 30 numaralı telefonlar ile www.tekdenhastaneleri.com internet adresinden bilgi alabilir, denizlitekden@tekden.com.tr mail adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı