REKLAMI GEÇ

Buldan Devlet Hastanesi’ne ek bina

Buldan Devlet Hastanesi’ne ek bina

Buldan Devlet Hastanesi’ne hayırseverlerin katkısı ile yapılacak olan ek binanın protokolü, Valilik makamında imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2010 Çarşamba, 17:24

Protokol törenine; Vali Yavuz Erkmen, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, ek binanın yapımı için yardımda bulunan hayırseverler adına Hayırsever İş Adamları Ahmet Nadir Özlen ve Ahmet Tuncay, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Ahmet Uçmak ve AKP Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, yapılacak ek bina ile Buldan’da sağlık açısından büyük problemin ortadan kaldıracağını söyleyerek, “Buldan Devlet Hastanesi’ne 2005 yılında hayırseverlerimiz tarafından ek bina yapılmıştı. Ana bina ile ek bina arasında, insanlar uygun olmayan şartlarda geçiş yapıyorlardı. Şimdi bu iki binayı birleştirecek şekilde, zemin kat ve 1 kattan oluşan ek bina yapılacak. Toplam kapalı alanı bin 166 metrekare olacak. Her şeyden önce, böyle bir hizmetin Buldan’da gerçekleştirilmesinde öncülük yapan ve emeği geçen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Denizli, çalışkanlığı, üretkenliği ve müteşebbisliği ile değil, hayırseverliği ile de öne çıkmış olan bir il. Bu anlamda başta eğitim olmak üzere, sağlık ve diğer sosyal konularda çok güzel destekler var. Biz bu destekler için bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hayırsever İş Adamı Ahmet Tuncay da, Buldan’da çok sayıda hayırsever olduğunu ve ilçeye her türlü yatırımın yapıldığını söyleyerek, bundan sonrada bu şekilde yatırımların devam edeceğini söyledi. Hayırsever İş Adamı Ahmet Nadir Özlen, yapılacak ek binanın hayırlı olmasını diledi. Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu da Buldanlı hayırseverlerin Buldan halkı için büyük yatırımlara katkıda bulunduklarını belirterek, katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti. İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, hayırseverlerin ilçelerine ve beldelerine yaptıkları yardımlardan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek yatırımın hayırlı olmasını diledi.
AKP İlçe Başkanı Hasan Coşan, ek binanın hayırlı olmasını dileyerek, sağlık alanında ilerleyen dönemlerde yatırım yapılacağını söyledi.

Konuşmaların ardından Buldan Devlet Hastanesi ek bina protokolü Vali Yavuz Erkmen, hayırseverler adına Hayırsever İş Adamları Ahmet Nadir Özden ve Ahmet Tuncay tarafından imzalandı.

Buldan Devlet Hastanesi ek binası yapımı için Buldanlı hayırseverler, Ahmet Nadir Özlen, Ahmet Tuncay, Ali Tunaboylu, Ahmet Seyrek, Mustafa Seyrek, Mehmet Ülkü, Müyesser Ülkü, Mithat Süren, Sevim Süren, Özer Vural ve Makbule Erensoy katkıda bulunacak. Bodrum+zemin+1 kattan oluşacak olan ek binanın, 500 bin ile 750 bin TL arasında bir paraya mal olması planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı