REKLAMI GEÇ

DDH Kreşinde yılsonu gösterisi

DDH Kreşinde yılsonu gösterisi

Denizli Devlet Hastanesi’nin kreşinde kalan çocukların yılsonu müsameresi renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2014 Pazartesi, 15:48

Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen gösteriye Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan Başhekim Uz. Dr. İbrahim Ethem Çövüt, idareciler, hastane çalışanları ve çok sayıda veli katıldı.

Etkinlikte 3- 6 yaş arasında yer alan 33 çocuk hazırladıkları şarkıları, şiirleri ve dans gösterilerini sergiledi. Büyük bir coşku içinde izlenen gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı. Aileler de bol bol fotoğraf ve video çekerek çocuklarının bu anlarını ölümsüzleştirdiler.

Denizli Devlet Hastanesi Kreşi öğretmenleri Elif Demirel, Gamze Gaye Türlübey ve Seçil Çam etkinlikte çocukların bir yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaları ailelerine sergilediklerini dile getirerek çocukların özgüvenlerini arttırmak için bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu, çocukların toplu bir şekilde bir işi başardıklarını ve bunu ailelerine göstermenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

denizli-devlet-hastanesi- yılsonu-gösteri-ic

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, ailelerin düzenlenen etkinliğe gösterdikleri yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kreşte bulunan çocukların bir yılın sonunda tırtılken kelebeğe dönüştüğünü belirten Saçkan, bu kelebekleri yetiştiren aileleri kutlayarak, “Hastanemiz kreşinde öğrenim gören 33 çocuğumuz bir yıl boyunca öğrendikleri, hazırlandıkları, bu güzel çalışmaları bizlere bugün sergileyecekler. Her yıl olduğu gibi bu yıl da biz idareciler, çocuklarımız ve velilerimiz büyük heyecan içerisindeyiz. Çocuklarımız öğretmenleri ile birlikte bizlere sunmak için çok güzel gösteriler hazırlamışlar. Ben şimdiden hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukların gelecekte faydalı bireyler olabilmelerinde küçük yaştan itibaren aldıkları eğitimin önemli olduğunu dile getiren Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar ise, kreş eğitiminin büyük önem taşıdığını söyledi. Acar, “Çocuklar çok önemli varlıklarımız. Tabii ki çocuk sahibi olmak büyük bir sorumluluk da gerektirir. Çünkü onlar Allah’ın bizlere emanetleridir. Onlara sahip çıkmak, iyilik, doğruluk konularında yol göstermek bizlerin sorumluluğunda. Çocukların belki karnını babalar doyurur ama beynini anneler doyurur. Ben buna çok inanıyorum. O yüzden aramızdaki annelere sesleniyorum. Çocuklarımızın lütfen beynini iyi doyuralım. Onların beyinlerinin gelişmesi, bilgi donanımları ve her yönden gelişmeleri bizlere bağlıdır. Önce anne babalara, sonra çocuğun kreşte ve okul hayatında ki öğretmenlerine büyük sorumluluklar düşüyor. Çocuklarımız, bizlerin geleceği olacaklar. Ülkemize, milletimize, şehrimize faydalı bireyler olması için en küçük yaştan itibaren iyi eğitilmeleri çok önemlidir. Kreş de bu eğitimin en önemli parçası. Hastanemizde de bir kreşin olması beni mutlu etti, idareci arkadaşlarımı ve öğretmenlerimizi bu anlamda kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı