REKLAMI GEÇ

Denizli’de 3. doz aşılama başladı

Denizli’de 3. doz aşılama başladı

İki doz aşısını yaptırmış olan 50 yaş ve üzeri vatandaşlar ile sağlık çalışanları 3. doz aşılarını olmaya başladı. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, kentteki sağlık çalışanlarının 3. doz aşılarını olmaya başladıklarını açıkladı, tüm Denizlilileri aşı olmaya davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2021 Perşembe, 12:01

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası 2 doz aşısını olmuş 50 yaş ve üzeri vatandaşlarla sağlık çalışanlarının bugünden itibaren 3. doz aşıları için randevu alabileceklerini açıkladı.

Açıklamanın ardından ülke genelinde 2 doz aşısını olmuş 50 yaş ve üzeri vatandaşlarla sağlık çalışanları 3.doz aşılarını olmaya başladı.

Üçüncü doz için aynı aşı olma şartı yok. Buna göre, vatandaşlar istedikleri aşıdan yaptırabilecek.

HAYDİ DENİZLİ AŞIYA

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kentteki sağlık çalışanlarının 3. doz aşılarını olmaya başladıkları açıklandı. Yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın sağlık çalışanlarına 3. doz aşının açıldığını açıklamasının ardından ilimizde görev yapan sağlık çalışanları 3. doz aşılarını yaptırmaya başladı. Sağlıkçılardan size bir çağrı da var; Haydi Denizli Aşıya” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı