REKLAMI GEÇ

Diş Merkezi’ne kalite belgesi

Diş Merkezi’ne kalite belgesi

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne ISO 9001-2000 Kalite Belgesi verildi.

/ DENİZLİHABER / 29 Kasım 2008 Cumartesi, 01:00

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne, ISO 9001-2000 Kalite Belgesi verilmesi nedeniyle yemekli toplantı düzenlendi. Saraçoğlu Kasrı’nda düzenlenen yemeğe Vali Yavuz Erkmen eşi Nevhilal Erkmen, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş ve eşi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Bekir Saygılı ile merkezde görevli doktor, hemşire ve eşleri katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Başhemşire ve Kalite Yönetmeni Hayriye Şanlıçatak, kalite sisteminin daha da üst seviyelere çıkaracaklarını söyledi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Bekir Saygılı ise merkez hakkında bilgi verdi. Saygılı, “Merkezimizde aylık ortalama 4 bin diş çekimi, 4 bin diş dolgusu, 4 bin kaplama, 750 hareketli protez yapılıyor. Bunun yanında diş eti ve kanal tedavileri, diş ameliyatları ve diş alanında tüm işlemler başarıyla yapılıyor” dedi. İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş da merkeze günde yaklaşık 800-1000 kişinin geldiğini ve tedavilerinin yapıldığını ifade etti.

Vali Yavuz Erkmen ise yaptığı konuşmada, Diş Hekimler Günü’nü kutlayarak, “İlimizde verdiğiniz hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Kalite belgesi almak çok önemli. Merkezimiz pırıl pırıl. Modern sağlık tesisi adına nasıl olması gerekiyorsa öyle bir yer. Önemli olan alınan bu belgenin ışığında, bu titizliği devam ettirmektir. Ben arkadaşlarımızın bu hassasiyeti devam ettireceklerinden eminim. Sağlık taraması konusu çok önemli. Arkadaşlarımız bu çalışmaları yürütüyorlar. Belge almaları nedeniyle hepinize sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Yavuz Erkmen, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Bekir Saygılı’ya teşekkür belgesini verdi. ISO 9001-2000 Kalite Belgesi’nin alınmasında emeği geçen diğer personele de Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş teşekkür belgelerini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı