REKLAMI GEÇ

HASTANEYE TAZE KAN

HASTANEYE TAZE KAN

Denizli Devlet Hastanesi ailesine, çeşitli branşlarda 30 sağlık çalışanı daha katıldı.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2011 Salı, 16:42

Denizli Devlet Hastanesi (DDH) her geçen gün biraz daha büyüyor. Teknolojik ve fiziksel yatırımların yanı sıra dinamik bir kadroya sahip olan hastaneye hemşire, sağlık fizikçisi, acil tıp teknisyeni ile diyaliz, fizik tedavi, patoloji ve radyoterapi teknikeri alanlarında 30 personel daha katıldı. DDH Konferans Salonu’nda yapılan imza törenine Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Canural, Başhekim Yardımcılarından Uzm. Dr. Kenan Yıldırım, Uzm. Dr. Berna Öztürk ve Uzm. Dr. Nalân Gökalp, Hastane Müdürü Halil Özkaya, Müdür Yardımcısı Neşe Ayhan katıldı.

Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Canural, memuriyete ilk adımlarını atacak 30 çalışanın imza töreni öncesinde bir konuşma yaptı. Hastane bünyesine katılan dinamik kadronun hastane açısından önemine değinen Canural, başarılı olmanın ve farkındalık yaratmanın şartının, işini sahiplenerek çok çalışmakla mümkün olacağını söyledi. Mesleğe yeni başlayacak olan sağlık çalışanlarına tavsiyelerde bulunan Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Canural, şöyle konuştu: “Mesleğinizde yükselmek istiyorsanız, kendinizden istenileni fazlasıyla yapmanız gerekmektedir. Çünkü sadece size verilen görevi yapmak meslekte yükselmek için yeterli değil. Bu mesai arkadaşlarınızla iyi geçinerek, size verilen işi en iyi şekilde yapmaya çalışarak hatta kendinizden istenilenden fazla çalışarak mümkün olur. Çalışan insan hiçbir zaman kaybetmez. Çalışan insan kendisi ve çevresiyle barışık, üretken ve vatanına hizmet eden insandır.”

Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Canural’ın Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelerek Denizli Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başlayan sağlık çalışanlarına, görevlerinde başarı dileklerinde bulunmasının ardından imza törenine geçildi. 30 sağlık çalışanı, sözleşmelerini imzalayarak memuriyete ilk adımlarını attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı