REKLAMI GEÇ

Gazeteci Erandıç’ın iddiası: Başsavcı Mustafa Alper, sinyalizasyon suikastiyle öldürülmüş olabilir

Gazeteci Erandıç’ın iddiası: Başsavcı Mustafa Alper, sinyalizasyon suikastiyle öldürülmüş olabilir

Kanal A’da yayınlanan Söz Teması Programında konuşan gazeteci Bülent Erandaç, bir emniyet müdürü ile görüştüğünü, Başsavcı Mustafa Alper’in trafik kazasında hayatını kaybetmesinin Susurluk Kazası’na benzerlik gösterdiğini söyledi, “Bu olay İngiliz istihbaratının iyi bildiği sinyalizasyon suikasti olabilir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 11:50

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi Türkiye’nin gündemi olurken, Kanal A’da yayınlanan Söz Teması Programında konuşan gazeteci Bülent Erandaç’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Erandaç, olayın arkasında yabancı parmak izi olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyerek, “Başsavcı’yı taşıyan makam otomobili kamyona yaklaşırken hızlanıyor. Hız arttıran sinyalizasyon suikastleri vardır. Susurluk’ta olduğu gibi. Susurluk’ta da kamyona otomobil 250 kilometre hızla çarpmıştı” dedi.

Gazeteci Erandaç, Mustafa Alper’in ölümünün ardından bir Emniyet Müdürü ile görüştüğünü söyleyerek, katıldığı canlı yayın programında şunları söyledi;

SUİKAST İHTİMALİ ÜZERİNDE İYİ DURULMALI
“Buraya gelirken Susurluk olaylarını incelemiş ve çok iyi bilen Emniyet Müdürü ile görüştüm. Başsavcı Alper’in makam otomobili normal seyir ederken, kamyona yaklaşıyor ve hızlanıyor. Susurluk’ta da aynı olay var. Susurluk’ta da 250 kilometre hızla otomobil kamyona çarpıyor. Aynı olay bu kazada da var. Makam otomobili, kamyona yaklaşırken hızlanıyor. Bu görüntü, suikast şüphesini güçlendiriyor. Rahmetli şoförün hız yapmaması lazım ama otomobil hızlanıyor. Hız arttıran sinyalizasyon suikastları var. Bunu en iyi İngiliz Gizli Servisi bilir. Prenses Diana aynı metotla tünelde öldürüldü. Almanlar nokta atışı, MOSSAD’da ev, ş iş yeri ve çiftliklerde öldürür. FETÖ’nün işi istihbarat. Yıllarca istihbarat örgütleriyle iç içe yaşadı. Bu nedenle MİT’i, Emniyet İstihbarat’ı ele geçirmek istediler. Sinyalizasyon suikasti ihtimalinin üzerinde iyi durulmalıdır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı