REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu: Kardeşlik bağımızı koparamayacaklar

Ramazanoğlu: Kardeşlik bağımızı koparamayacaklar

AK Parti Denizli milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, yıllarca sağ-sol diye ayıranların son yıllarda Türk-Kürt ayrımına gittiklerini ifade ederek, “Ne yaparsa yapsınlar kardeşlik bağımızı koparamayacaklar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2015 Cumartesi, 14:54

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Dr. Ramazanoğlu’nu TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Emre Uyumaz ve Yönetimi Kurulu üyeleri karşıladı.

denizli-ak-parti-sema-ramazanoglu-ic

Burada TÜGVA üyelerine seslenen Ramazanoğlu, son günlerde yaşanan terör olaylarına değindi. Terörün sadece Türkiye’nin değil dünyanın sorunu olduğuna dikkati çeken Ramazanoğlu, “Yakın dünya siyasi tarihine baktığımızda İngiltere’de İRA, İspanya’da BASK Bölgesi, Amerika’da 11 Eylül’deki saldırıyı ve Ortadoğu’da yaşanan terör olaylarını görürüz. Terör yakın zamanda dünyanın sorunu olmuş. Türkiye’de maalesef terör belasıyla uzun yıllardır mücadele ediyor” dedi.

“KARDEŞLİK BAĞIMIZI KOPARAMAYACAKLAR”
1970 ve 1980’li yıllardaki terör olaylarını da anımsatan Ramazanoğlu, “5 bin üniversite öğrencisi yaşanan terör olaylarında sokaklarda öldü. 1980’li yıllarda PKK terörü ülkenin başına bela oldu. Türkiye büyük bir kararlılıkla mücadeleye devam ediyor ve sonuna kadar bu mücadele sürecek. AK Parti’nin üçüncü iktidar döneminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dönemin Başbakanı iken ‘Bu terör belasını baldıran zehri olsa içeceğim’ demişti. Bu kararlılığımız hala devam ediyor. Bu ülkeyi yıllarca sağ-sol diye ayıranlar son yıllarda Türk-Kürt ayrımına gittiler. Bu ayrımı kabul etmiyoruz. Ne yaparsa yapsınlar kardeşlik bağımızı koparamayacaklar. Bizim kadim bir 5 bin yıllık Türk geleneğimiz var. Ne bu kardeşliği, ne de bu huzuru bozamayacaklar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı