REKLAMI GEÇ

Tin: Hak ettiğimiz oyu alamadık

Tin: Hak ettiğimiz oyu alamadık

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, bu seçimde hak ettikleri oyu alamadıklarını, ancak halkın takdirinin bu olduğunu ve saygı gösterdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2015 Pazar, 21:53

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, kesin olmayan sonuçların alınmasından sonra yaptığı ilk değerlendirmede, Türkiye’ye 13 yıldır iktidar olarak hizmet verdiklerini, ülkeye çok şey kattıklarını, vizyonunu değiştirdiklerini söyledi.

Bunu gerçekleştirmelerine halkın üç dönem AK parti’yi iktidar yaparak destek verdiğini kaydeden Tin, “Bu seçimde de başarılı olabilmek için başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci olmak üzere, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, teşkilatlarımız terimizin son damlasına kadar çalıştık. Hep birlikte elimizden geleni yaptık. Ancak sonuçta karar mercii halkımızdı. Bize de halkın verdiği kararı kabullenmek gerekiyor” dedi.

Demokrasiye sonuna kadar inandıklarını, dolayısıyla orta çıkan sonucu da demokrasinin bir gereği olarak kabullenip bundan sonrasına bakacaklarını kaydeden Tin, “Bu seçimde hak ettiğimiz oyu alamadık. Sonuç memleketimize, milletimize inşallah hayırlı olur. Türkiye koalisyonlardan çok çektik. İnşallah o yıllara yeniden dönmeyiz” diye konuştu.

Yorumlar

vatandaş osman   -  Bağlantı 8 Haziran 2015, 06:56

demekki son 2 yılınız hatalarla dolu.8 hazirandan sonra vaktiniz olurda,hatalarınızı istişare edersiniz….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı