REKLAMI GEÇ

Uçar: Çiftçimiz fazla kazansın istiyoruz

Uçar: Çiftçimiz fazla kazansın istiyoruz

Çivril ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Ak Parti Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Bilal Uçar, hükümetin tarım politikalarını ve projelerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 16:53

Çivril ve köylerinde hem vatandaşlarla hem de bölgedeki çiftçilerle bir araya gelmeye devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar çiftçilerle kahve toplantılarında bir araya geldi. 

ic-1

Çiftçilerin daha çok üretmesi ve daha çok kazanması için çaba harcadıklarını belirten milletvekili Uçar, “Yaşanan don felaketi nedeni ile bölgede çiftçilerimiz zarar gördü ancak zararları tespit edildi ve ödemeler için başvurular alındı. Önümüzdeki günlerde vatandaşların zararı giderilecek. Dedi. Vekil Uçar’dan müjdeyi alan çiftçiler uzun süre Bilal Uçar’ı ayakta alkışladı. Çiftçilerin halinden en iyi çiftçinin anladığını belirten Uçar” Bende çiftçi bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm. Ürünlerin don felaketi karşısında zarar görmesi herkesi üzer. Biz AK Parti hükümeti olarak çiftçilerimize en iyi imkanları sunmak için çaba harcıyoruz. 21 milyon liralık Pamuk ve buzağı destekleri ödendi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı