REKLAMI GEÇ

Menderes havzasına sahip çıkacağız

Menderes havzasına sahip çıkacağız

Vatan Partisi, Büyük Menderes havzasındaki kirliliğe kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla eyleme hazırlanıyor. Vatan Partisi milletvekili adayı Ufuk Abalıoğlu, 24 Mayıs Pazar günü saat 17.0’de Sarayköy ilçe merkezinde yürüyüş düzenleyeceklerini, ardından Menderes havzası kenarında eylem gerçekleştireceklerini bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2015 Cumartesi, 18:09

Denizli kamuoyunda uzun zamandır tartışılan Büyük Menderes havzasının kirletilmesi, tarıma ve turizme kapılarının kapatılması ile ilgili Vatan Partisi harekete geçti. 24 Mayıs Pazar günü Denizli’den bir konvoyla Sarayköy’e gideceklerini ve Sarayköy ilçe merkezin’de bir yürüyüş yapacaklarını belirten Vatan Partisi milletvekili adayı Ufuk Abalıoğlu, ilçede Menderes Buluşması için çalışmalar yürütüyor.

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Ufuk Abalıoğlu ve Vatan Partisi Sarayköy İlçe örgütü üyeleri Uyanık, Sığma, Beylerbeyi, Tosunlar, Ahmetli, Ada, Uzunpınar, Duacılı mahallelerinde yurttaşlarla buluştu. Halkın sorunlarını dinleyen Abalıoğlu, partisinin çözümlerini anlattı. Abalıoğlu, “Diğer partiler seçim öncesi oy hesapları yaparken Vatan Partisi, Menderes havzamızı tarıma ve turizme açmak, gençlerimize iş imkanı sağlamak için kolları sıvadı. Sizlerle birlikte Menderes havzasını hak ettiği duruma getireceğiz” diyerek, bölgede yaşayanları Menderes Buluşması ‘na çağırdı.

KÖYLÜLER TRAKTÖRLERİYLE KATILACAK
Ziyaretleri sırasında tarım ve sanayide yaşananları da değerlendiren Abalıoğlu, “13 yıldır dört koldan sürdürülen dışa bağlama politikalarının faturası köylümüze, esnafımıza çıkarılıyor. Vatan Partisi olarak yerli üretimi teşvik ederek bu sorunları ortadan kaldıracağız. Bunun Denizli’deki adımlarından biri de Büyük Menderes Projemiz’dir” diye konuştu.

Aydın ile ortak şekilde çalışma yürüttüklerini belirten Abalıoğlu 24 Mayıs Pazar günü, Vatan Partisi Aydın Milletvekili Adayı, Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan Hasan Atilla Uğur’un da Menderes Buluşması ‘na katılacağını söyledi. Ayrıca Abalıoğlu Sarayköy halkı başta olmak üzere Denizli’nin her köşesinden yurttaşların ve traktörleriyle köylülerin de Menderes Buluşması’na katılacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı