REKLAMI GEÇ

Korkmazcan: Üretici isyanda çözüm Vatan’da

Korkmazcan: Üretici isyanda çözüm Vatan’da

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları, seçim çalışmalarına Bozkurt ve Baklan’da devam etti. Halkın sorunlarını dinleyen milletvekili adayları “çözüm Vatan Partisi’nde” mesajını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2015 Pazar, 19:09

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Füsun Özçelik ve Ufuk Abalıoğlu, Baklan ile ilçeninDağal, Boğaziçi ve Çataloba, daha sonra da Bozkurt’un Kuyucak veİnceler mahallerini ziyaret ederek ,vatandaşlarla buluştu.

denizli-vatan-partisi-bozkurt-baklan-ic-1

“ÜRETİCİLER İSYANDA ÇÖZÜM VATAN’DA”
Olumsuz hava koşullarının etkilediği tarıma bir de hükümet politikalarının ket vurduğunu kaydeden Vatan Partisi milletvekili adayı Hasan Korkmazcan, partinin tarım politikasını anlattı. Korkmazcan, “Üretici isyanda çözüm Vatan’da” dedi.

PARTİ ROZETİ TAKTILAR
Bu arada Baklan ve Bozkurt’ta Vatan Partisi’ne katılımlar oldu.Vatan Partisi’ne katılan vatandaşların rozetlerini Korkmazcan taktı.

denizli-vatan-partisi-bozkurt-baklan-ic
İnceler Mahallesinde de eski ANAP ve DYP üyesi vatandaşlarla görüşen Korkmazcan,“13 yıldır AKP emperyalist ülkelerin memurluğunu yapıyor, BOP eşbaşkanlığını yapıyor. Sözde milliyetçi söylemleriyle sizin gibi yurtseverlerden oy alması artık mümkün değildir. AKP’nin tüm suçlarına, Cumhuriyet düşmanı uygulamalarına rağmen 13 yıldır o koltukları işgal etmesinin en önemli sebeplerinden biri karşısında güçlü bir alternatifin olmamasıydı. 15 Şubat’ta yaptığımız büyük kurultayımızla birlikte milliyetçiler, halkçılar, devrimciler ele ele verdik Bandırma Gemisi’ne bindik. Vatan Partisi bu ülkenin kuvayi milliyesidir. Şimdiye kadar ne yapacağını bilemeden AKP’ye oy veren seçmenimize buradan çağrı yapıyorum. 7 Haziran’da Vatan Partisi’ne verilecek her oy ülkenin birliğine ve dirliğine verilecek oydur” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı