REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adayları işçilerle buluştu

Vatan Partisi adayları işçilerle buluştu

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Füsun Özçelik ve Hüseyin Mercan, işçilerin yoğun olarak yaşadığı Sevindik, Karşıyaka ve Dokuzkavaklar semtlerinde emekçilerle buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2015 Çarşamba, 14:13

Vatan Partisi milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Füsun Özçelik ve Hüseyin Mercan, seçim çalışmaları kapsamında Dokuzkavaklar-Karşıyaka hattı minibüs durağı esnafı ile bir araya geldi, kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarla buluşan Vatan Partili adaylar, emek politikalarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

ic-3

“NE VARSA SATILDI”
Kahvehane ziyaretleri sırasında bir metal işçisinin “Vatan Partisi’nin diğer partilerden farkı nedir?” sorusuna yanıt veren Vatan Partisi milletvekili adayı Hasan Korkmazcan, “Ülkemiz karma ekonomiyi, üretimi terk ettiğinden beri borçlanıyor. Cumhuriyet sayesinde kazandığımız ne varsa sattık. Sizler özel şirketlerde güvencesiz çalışmak zorunda kaldınız. Bu duruma ise ne iktidarın ne muhalefetin çözümü var” dedi.

ic-1

“O BARDAKLARDAN SU İÇİLMEYECEK”
AK Parti’nin Türkiye üretemesin , dışa bağımlı olsun diye iktidara getirildiğini öne süren Korkmazcan, “Muhalefet ise Kemal Dervişler ile ekonomi yöneteceğini söylüyor. Vatan Partisi olarak daha şimdiden birçok çalışma yaptık. Bölge ülkeleriyle Batı Asya Platformu’nu kurduk. Soykırım yalanlarını, içinde Türk kavramı olmayan anayasa planlarını çöpe attık. Meclise girdiğimiz anda da o saraylarda bir işçinin maaşı kadar tutan bardaklardan su içilmeyecek. Bunun güvencesi milletvekili aday listelerimizdir. Soma’da göçüğün altından çıkıp gelen Sefa Köken İzmir adayımız, Amerikan askerinin başına çuval geçiren gençler Vatan Partisi adaylarımız. Bizim listelerimizde emek ve namus var” diye konuştu.

ic-2

TÜRKÜLÜ KARŞILAMA
Bu arada, Vatan Partisi milletvekili adayları, Karşıyaka Mahallesi’nde bir kahvehaneye girişinde Çanakkale Türküsü ile karşılandı. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyarette konuşan Vatan Partisi milletvekili adayı Hüseyin Mercan, “AKP’nin, PKK’yı silahsızlaştıracağız diye başlattığı açılım, terör örgütünün büyümesine hizmet etti. Bölücü terörü etkisiz hale getirmek için devletin yaptırım gücünü hukuk devleti kuralları içinde kararlı olarak uygulayacağız. Birlik ve barış isteyen Kürt kökenli yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Suriye, Irak ve İran ile işbirliği yaparak bölücü ve yobaz terörüne son vereceğiz. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Ali İdris MUSLU   -  Bağlantı 15 Mayıs 2015, 15:36

Yurtdisinda ilk defa genel secim icin oy kullanan vatandaslarimiz tercihini bu genel secime ilk defa giren VATAN Partisi yonunde kullanmayi tercih ediyorlar. Gurbet kuslari VATAN hasreti icerisinde VATAN Partisi Adaylarini yurekten icine sine sine destekliyor ve Mecliste gormek istiyorlar. Bozuk duzenden hesap sormak isteyen ADAYLARIN partisine destek veriyor insanlarimiz.

Reşit Akçaylı   -  Bağlantı 13 Mayıs 2015, 23:35

Mafya-tarikat-glâdyo sistemini yıkacak tek bir parti var: Vatan Partisi. Esas CHP veya MHP’ye verilen oylar boşa gidiyor. Vatan Partisi Silivri duvarlarını yıktığı gibi seçim duvarlarını da seçim barajlarını da yıkıp geçecektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı