REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden Bekilli ve Çivril çıkarması

Vatan Partisi’nden Bekilli ve Çivril çıkarması

Denizli’de 7 Haziran seçimlerinin stardını erken veren Vatan Partisi, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ve beraberindekilerin durağı bu kez Bekilli ve Güney ilçeleri oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2015 Perşembe, 12:19

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli 1. sıra milletvekili adayı Hasan Korkmazcan başkanlığındaki heyet, Bekilli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Korkmazcan’ı milletvekilliği döneminden anımsayan vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları e isteklerini dile getirdi. Bu arada vatan partisi Bekilli İlçe Binası’nda düzenlenen toplantıda, seçim dönemine ilişkin çalışmalar gözden geçirildi.

ÇİVRİL’DE VATAN PARTİSİ’NE KATILIM
Bekilli programının ardından Çivril’e geçen heyet Cumhuriyet Parkı’nda Çivril halkıyla buluştu. Çiftçiden esnafa, işçiden avukata farklı meslek gruplarından katılımla gerçekleşen toplantıda milletvekili adayları, vatandaşların sorularını yanıtladı, Vatan Partisi’nin projelerini anlattı.

Toplantının ardından Vatan Partisi’ne üye olan 11 kişiye Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili adayı Hasan Korkmazcan rozetlerini taktı. Çivril’de 65 yıldır eczacılık yapan Tuğrul Alp Köseoğlu da vatan Partisi’ne katılan isimler arasında yer aldı.

Cumhuriyet Parkı’ndaki toplantının ardından, Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Çivril gezisi, ilçe örgütünde seçim çalışmalarıyla ilgili düzenlenen toplantıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı