REKLAMI GEÇ

VATAN PARTİSİ’NDEN DENİZLİ MERKEZİNE ÇIKARMA

VATAN PARTİSİ’NDEN DENİZLİ MERKEZİNE ÇIKARMA

Vatan Partisi ilçelerde, mahallelerde yürüttüğü çalışmanın coşkusunu şehir merkezine taşıdı. Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları ile parti üyeleri kalabalık bir ekiple Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda Maliye önünden başlayarak İstiklal Caddesi boyunca Suluköprü Mevkii’ne kadar esnaf ziyareti yaptı. Yürüyüşe dönüşen esnaf ziyaretinde adaylar parklarda oturanlardan, yolda yürüyenlere kadar elini sıkmadıkları vatandaş bırakmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2015 Pazartesi, 18:01

Vatan Partililer, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve İstiklal Caddesi’ne adeta çıkarma yaptı. Yüzlerce partili Maliye önünden başlayarak, Suluköprü’ye kadar esnaf ve vatandaşla buluşma yürüyüşü gerçekleştirdi,
Partililere eşlik eden ses aracından Vatan Partisi’nin seçim bildirgesinden öne çıkan maddeler okundu. Denizli halkı tarafından ilgiyle karşılanan adaylar parti programlarını anlattı, yurttaşlardan gelen soruları yanıtladı.

ic-1

EN GENÇ ADAY GENÇLERDEN DESTEK İSTEDİ
Denizli’nin en genç milletvekili adayı Yadigar Özen ziyaretlerde dikkat çeken isimlerden biri oldu. Özellikle de gençler tarafından ilgiyle karşılanan Özen, “Bu sistemden en çok etkilenen biz gençler olduk, 13 yıllık AKP iktidarının faturası bizlere diplomalı işsizlik olarak çıktı. Geleceğimizi kazanmak için en büyük iş bize düşüyor. Gençler en önde olmalı, mecliste olmalı” sözleriyle yaşıtlarının oyunu istedi.

ic-3
Seçim çalışmalarında en aktif rolü üstlenen Vatan Partisi Öncü Gençlik üyelerinin Delikliçınar Meydanı’nda milletvekili adaylarıyla halay çekmesi de renkli görüntüler oluşturdu.

ic-2

“2 HAZİRAN’DA TÜRK BAYRAKLARIYLA HAKKARİ’DE MİTİNG YAPACAĞIZ”
Vatandaşlarla görüşmelerinde bölünme tehlikesine ve HDP’yi meclise sokma planına dikkat çeken Vatan Partisi Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan, “AKP-PKK ittifakını bozmanın tek yolu Vatan Partisi’nin meclise girmesidir. Doğu bölgemizin talebi de bu yönde. Bölgeye yaptığım ziyaretlerde daha iyi anladım ki silah zoru olmasa HDP o oyları alamaz. Kürt yurttaşımızı silahların gölgesinden kurtarmak için bölgede var gücümüzle örgütleniyoruz, orada da adaylarımız çalışmalarına hızla devam ediyor. 2 Haziran’da da Hakkari Yüksekova’da Türk bayraklarımızla miting yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı