REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden CHP’ye eleştiri

Vatan Partisi’nden CHP’ye eleştiri

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Kasapoğlu, “CHP, HDP’yi sırtında taşıdı” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2018 Salı, 15:54

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, 24 Haziran seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kasapoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’yi eleştirerek, “PKK hendeklere gömülmüşken, tekrar HDP’nin elinden tutarak onu meclise ve hükümete taşıma projesi bir ABD projesiydi. Ne yazık ki CHP ve İyi Parti bu projede rol aldılar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybetme koşullarının olduğu halde, İYİ Parti ve CHP’nin Erdoğan’ı sırtında taşıdıklarını belirten Kasapoğlu, “Ekonomide derinleşen kriz, patatesin, soğanın bile isyan etmesi, eğitim ve sağlıktaki sorunlar, cumhuriyet, Atatürk ve laiklik karşıtı uygulamalar, yılların getirdiği yıpranmışlık. AKP Hükümetini üflesen yıkılacaktı. Bu şartlarda Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek CHP ve İyi Partiye iki maddelik programla birlikte seçime girmeyi önerdi. Birincisi teröre karşı sağlam duruş, ikincisi üretim ekonomisine geçmekti. Hatta Sayın Kılıçdaroğlu’nun da ittifakın tek cumhurbaşkanı adayı olmasını istedi. Önce doğru buldular sonra ABD’nin HDP’yi tercih ettiğini söyleyerek vazgeçtiler” diye konuştu.

CHP ve İYİ Parti’nin PKK ve FETÖ ile iş birliği yaptığının altını çizen Kasapoğlu, “Şimdi takke düştü, kel göründü. Umarım gerçeği görmüşlerdir. PKK’ya %4-5′ e varan 2 milyona yakın oy taşıdılar. Kendilerine Atatürkçüyüm diyenler bundan ne kadar utansalar azdır. Sadece CHP mi? İyi Partide bu hatadan nasibini aldı. MHP’yi bölmüştünüz, onun oylarına taliptiniz. Ne oldu? MHP oylarını korudu. Ülkücü ve milliyetçi taban Akşener’in PKK ve FETÖ’yü okşayan çizgisinden ürktü. Eski partisini tercih etti” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı